A verseny célja:

A sportág népszerűsítése, játék és versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr, hobby felnőtt és gyermek asztaliteniszezők részére.

Versenyszámok:

– I. kategória egyéni (megye 2, Bp kerület, nem igazolt játékosoknak)

– I. kategória páros (a jelentkezők számától függően)

– II kategória összevont DC csapatverseny (hölgyek is indulhatnak, vegyes párral is)

A verseny ideje: 2017.10.08 (vasárnap) – 9:00

8:00 óra: Kapunyitás

8:55 óra: Megnyitó

9:00 óra: I. kategória egyéni versenyszám

~10:30 óra: I kategória páros verseny

~11:00 óra: Összevont DC csapatverseny

A verseny helyszíne: Esztergom, Babits Mihály Általános Iskola, Sugár út (bejárat a Meszéna út felől). Infó: +36 30 618 6547

Nevezés:

Előzetesen, írásban a következő e-mail címre: egompingpong@gmail.com, esetleg a fenti telefonszámon (név, egyesület, osztály megnevezésével).

A II. kategória DC versenyére bárki nevezhet, akit a 2017-2018-as bajnoki évben férfi NB I. vagy magasabb bajnoki osztályban nem neveztek.
Az I. kategóriában az nevezhet, aki megye 2-nél, illetve BP kerületi bajnokságnál magasabb osztályban nem játszik, vagy semmilyen bajnokságban nem játszik, nem igazolt versenyző.

Online nevezési határidő: 2017. október 06. (péntek) 23:59.

Nevezési díj: Egy versenyszám: 1000 Ft/fő, két versenyszám: 1500Ft/fő, 3 versenyszám 2000Ft/fő, melyet a helyszínen kell befizetni legkésőbb a versenyszám kezdete előtt 1 órával.

A I. kategóriában indult versenyzők versenyezhetnek a a II. kategóriában is.

A nevezési díj magában foglalja a büfében történő korlátlan fogyasztást (a készlet erejéig kávé, üdítő, szendvics) és a befizetett versenyszámokban történő indulást.

Díjazás: kupa, érem
A verseny lebonyolítása: A verseny 5 db JOOLA 2000S asztalon, JOOLA FLASH labdával kerül lebonyolításra. Az összevont DC csapatverseny csoportmérkőzésekkel kezdődik, majd főtáblán egyenes kieséses formában folytatódik. A csapatok egymással rövidített DC-t játszanak (összesen: 2 egyéni, 1 páros) Minden mérkőzés 3 nyert játszmáig tart. Megfelelő létszám esetén a főtáblára nem jutott versenyzők vigaszágon folytathatják szereplésüket.

A páros versenyszám egyenes kiesési rendszerben lesz lebonyolítva.

Az I. kategória csoportmérkőzés majd helyosztó vagy főtábla mérkőzéseivel fog zajlani.

(Nevezések számától függően a változtatás jogát fenntartjuk.)
A verseny résztvevői kötelesek sportöltözetben megjelenni. A játéktérben csak sportcipőben lehet tartózkodni. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A versenyen hagyományos ragasztás engedélyezett.

Sportorvosi igazolás nem szükséges, mindenki saját felelősségére indulhat.

A verseny folyamán felmerülő egyéb kérdésekben a MOATSZ érvényben lévő szabályzata az irányadó.

Esztergomi Asztalitenisz SE

2017.09.24.