VII. Esztergomi Nyílt Amatőr Asztalitenisz Verseny

 

A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a sportolók részére
A verseny ideje: 2012. Szeptember 16. Vasárnap – 9.00 óra

8.00 óra: Kapunyitás
8.50 óra: Megnyitó
9.00 óra: Hobbi egyéni versenyszám
~10.30 óra: Összevont páros verseny
~11.00 óra: Igazolt egyéni versenyszám
A verseny helyszíne: Esztergom, Babits Mihály Általános Iskola, Sugár út (bejárat a Messzéna út felől). Infó: Tel: +36 20/806-3585

Versenyszámok:

– hobbi kategória (nem igazolt játékosoknak)

 – összevont férfi páros (hölgyek is indulhatnak, vegyes párral is)

– amatőr férfi egyéni (igazolt játékosoknak,)

Nevezés:
Előzetesen, írásban a következő e-mail címre: egompingpong@gmail.com, esetleg a fenti telefonszámon (név, egyesület, osztály megnevezésével). Bárki nevezhet, akit a 2012-2013-es bajnoki évben férfi NB I. vagy magasabb bajnoki osztályban nem neveztek és/vagy nem játszott.

Hobbi kategóriában az nevezhet, aki semmilyen bajnokságban nem játszik, a múltban nem volt igazolt vagy regisztrált versenyző.
Online nevezési határidő: 2012. Szeptember 14. (péntek).  

Nevezési díj: Egyéni versenyszám: 1000 Ft/fő, páros versenyszám: 500Ft/pár, melyet a helyszínen kell befizetni a versenyszám kezdése előtt minimum 20perccel. A rendezők elbírálása alapján a hobbi kategóriában indult versenyzők versenyezhetnek az igazolt kategóriában is. ( Nevezési díj: +500Ft).  A nevezési díj magába foglalja a büfében történő korlátlan fogyasztást (a készlet erejéig kávé, üdítő, zsíros kenyér) és a befizetett versenyszámokban történő indulást.

Díjazás: tárgynyeremények, érem.

A verseny lebonyolítása: A verseny 5 JOOLA 1000 S asztalon, JOOLA ,DHS labdával fog zajlani. A férfi egyéni verseny csoportmérkőzés, majd főtáblán egyenes kiesési formában lesz. Megfelelő létszám esetén főtáblára nem jutott versenyzők vigaszágon folytathatják szereplésüket. A páros versenyszám egyenes kiesési rendszerben lesz lebonyolítva. A hobbi kategória csoportmérkőzés majd helyosztó vagy főtábla mérkőzéseivel fog zajlani. A verseny résztvevői kötelesek sportöltözetben megjelenni. A játéktérben csak sportcipőben lehet tartózkodni. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget. A versenyen hagyományos ragasztás engedélyezett.

Sportorvosi igazolás nem szükséges, mindenki saját felelősségére indulhat. A verseny folyamán felmerült vitás kérdésekben a MOATSZ érvényben lévő szabályzata az irányadó.

A verseny helyszínén asztalitenisz felszerelés vásárlási lehetőség lesz.