2012.06.10.-én került megrendezésre a VI. Esztergomi Nyílt Asztalitenisz Verseny.

A versenyre 27 igazolt,17 hobby és 20 összevont páros nevezése érkezett.

Miután a két szervező elmondta megnyitó beszédét, az  összevont párossal kezdődött a verseny, ami egyenes kiesésben zajlott. Színvonalas mérkőzéseken dőlt el a kupa sorsa. Összevont párosban az eredmények a következőképp alakultak.
1.Váli Zsolt-Hajdok Tibor
2.Bohony Péter-Aszódi Zsolt
3.Kasza Endre-Barassó Máté
3.Ilosvai Brigitta-Krajczár István
Páros versenyszámok mellett a hobby kategória nevezettjei a két szélső asztalon mérhették össze aznapi formájukat. A Hobby kategóriában 3db 4 fős és egy db 5 fős csoportokban zajlottak a mérkőzések, ahol az első helyezettek főtáblára, míg a csoportból tovább nem jutott versenyzők a vigaszágon folytathatták szereplésüket. Hobby kategória eredményei:
Főtábla
1.Senkál Lajos
2.Turbucz István
3.Papp Sándor
3.Nyőgér József
Vigaszág
1. Lipóczki Szabolcs
2. Takács Ábel
3. Csernák Ádám
3. Bors Péter
A hobby kategória főtábla ill. vigasz tábla előrehaladtával az igazolt versenyszám csoportmérkőzéseivel folytatták a versenyt a szervezők. Igazolt kategóriában 2db 4 fős és 6db 3 fős csoport volt,  ahonnan az első kettő került főtáblára, a másik két játékos pedig vigasz táblán folytatta küzdelmeit. Igazolt kategóriában az eredmények a következök:
Igazolt főtábla
1.Krajczár István
2.Váli Zsolt
3.Aszódi Zsolt
3.Kasza Endre
Vigaszág
1.Both Levente
2.Kovács Miklós
3.Korencsi György
3.Vojtek János
A verseny helyezettjei érem, kupa és tárgynyeremény díjazásban részesültek.
A versenyt még színesebbé tette Tar Beáta jelenléte a TIBHAR Magyarország képviseletében és a büfében már megszokott zsíros kenyér,üdítő és kávé ingyenes fogyasztása. Köszönettel tartozom Méhes Veronikának, aki nem hagyta hogy a zsíros kenyeres tálca üresen maradjon és a meccsek bemondásában is sokat segített. Köszönöm még továbbá a résztvevőknek, akik vállalták  a szereplést és megtiszteltek jelenlétükkel minket és gratulálok még egyszer a helyezetteknek!  Remélem, a következő versenyen találkozunk!
Sportbaráti üdvözlettel:  Kasza Endre és Aszódi Zsolt,  Esztergomi Asztalitenisz SE