Az aktuális versenynaptárt böngészve a következő két hét egyéni versenyeire szeretném felhívni a figyelmet.

Időrendi sorrendben először – 2011. március, szombaton – a Noszlopy Gáspár Kupa megrendezésére kerül sor. Az újonc, serdülő és ifjúsági korú játékosok az Ajkától kb. 10 km-re lévő Noszlopon a Dunántúl Utánpótlás Bajnoka címért küzdhetnek. Pontos versenykiírást a www.moatsz.hu/Menü/Régiós hírek/Közép-Dunántúl webes útvonal követésével találtok.

Március 6-án vasárnap ismét Esztergomba várják a sportág szerelmeseit, ahol a rendező Eszetergomi ASE második alkalommal hirdetett az idén versenyt. Versenykiírást itt a honlapunkon találtok. A szervezőktől származó információ szerint a Hobbi kategóriában szinte telt ház van, de a “profibb” Amatőrök közé várják még a megye és a távolabbi régiók versenyzőit. Ajánlom mindenkinek, hogy bátran nevezzen és próbálja ki játéktudását, megtisztelve ezzel a szervezők munkáját is! A hétvégére ígért kisebb jégkorszak úgysem enged sok időt a szabadban töltenünk…

Nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó hosszú hétvégén két utánpótlás eseményre is felhívnám a tisztelt nagyérdemű figyelmét. Először  március 13-án vasárnap a TASE tatabányai arénájában kerül sor a Megyei UP CSB A csoportjának következő fordulójára. Szűkebb pátriánk ifjúsági krémje csap össze, reményeink szerint izgalmas és sportszerű mérkőzéseken a bajnoki pontokért.

Másnap, március 14-én hétfőn – szabadnap! – Veszprémbe várják a közép-dunántúli régió újonc és serdülő versenyzőit. Terveink szerint népes megyei küldöttség megy a királynék városába, hogy megméresse magát a régiós versenytársakkal. Ha jól sikerül a torna, akkor a Pilvaxban megünnepeljük és másnap reggel innen indulunk kiszabadítani Táncsicsot…:) A torna versenykiírása a fent említett MOATSZ weblapról elérhető.

Szeretnék minden játékost ösztönözni, hogy készüljön ezekre az eseményekre és bizonyítsa tudását, hírnevet és örömet szerezve a megyei pingpongosoknak!

Sportbaráti üdvözlettel: Lukács Csaba, KEM-ATSZ elnök