1. A TIPPONG 21 egy tippjáték, amely során a versenyben regisztrált játékosok a Megyei A és B liga csapatbajnoki eredményeinek megtippelésére vállalkoznak.
  2. A versenyben az a Komárom-Esztergom megyében versenyzési engedéllyel rendelkező,  igazolt asztaliteniszező vehet részt. A versenyben nem vehetnek részt a KEM-ATSZ elnökségének tagjai. Csatlakozni az érvényes versenyzési engedélyed számával lehet, úgy, hogy küldesz egy emailt a tippjeiddel a gyavakopasz@freemail.hu-ra. PL.:  A 12413-as vagyok és a következő tippeket adom az 1. játékhét mérkőzéseire…” A tippadó játékos kiléte egészen a januári eredményhirdetésig rejtett marad, a részeredmények az engedély számával kerül közlésre.
  3. A verseny kezdete 2011. szeptember 18. 20.00, lezárása 2012. január 01. 20 óra.
  4. A versenyben tippelni lehet minden játékhetet megelőző vasárnap 20.00-ig a következő játékhét párosításainak várható végeredményeire. Pl.: 1. játékhét Megyei A liga Esztergomi ASE II.- Ácsi Kinizsi I.   11-7, vagy Megyei B liga Vértesszőlős SE – Annavölgy 9-9. Érdemes az A és B liga minden mérkőzésére tippelni, mert a pontozás mérkőzésenként számítódik és összeadódik az őszi szezon fordulói során.
  5. A tippek pontozása: ha egy játékos számszerűen eltalálja a mérkőzés végeredményét, akkor 3 pontot kap, ha csak a győztes vagy a vesztes kilétét találja el, de a meccs végeredményét nem, akkor 1 pontot kap. Így egy forduló alatt az A liga eredményeiért 5×3 pont, a B liga eredményeiért is 5×3 pont, azaz összesen 30 pont szerezhető maximálisan. A fordulónként szerzett pontok összeadódnak és az utolsó fordulót követőn összegezzük őket. Az nyeri a tippversenyt, aki a szezon végén a legtöbb ponttal rendelkezik.
  6. A TIPPONG verseny győztese 7500, ft értékű, második helyezettje 5000. ft értékű, harmadik helyezettje 2500, ft értékű asztalitenisz felszerelést kap. Holtverseny esetén az első helyen azonos pontot elérők között arányosan kerül felosztásra a 15000 ft értékű sportszer.
  7. Csak az a tipp kerül értékelésre, amelyik az aktuális játékhetet megelőző vasárnap 20.00-ig beérkezik az alábbi email címre: gyavakopasz@freemail.hu. Minden játékhét után felkerül az aktuális eredménylista első három helyezettje a honlapra.
  8. A halasztott mérkőzések tippjein szerzett pontok utólagosan – a halasztott mérkőzésekre adott hét után – kerülnek jóváírásra.
  9. A TIPPONG 21 célja a megyei asztalitenisz és a KEM-ATSZ honlapjának népszerűsítése.

Játssz TIPPONG 21-t és nyerd meg akár az új softodat a tavaszi szezonra!!!