Kedves Sporttársak!

A weboldalon a mai naptól próba üzemmódban elérhető az új tabella és ranglista készítő az        A-B LIGA fül alatt a                A LIGA PRÓBA 2011.10.24WEB és a                                            B LIGA PRÓBA 2011.10.24WEB  bejegyzésként.  A weboldalon megtalálható egy rövid használati utasítás is, amelyet jelen levelemhez is mellékelek.

Ezúton szeretném megköszönni  a KEM-ATSZ és a megyei ping-pongos társadalom  nevében Baloghy Péternek azt a hatalmas munkát, rengeteg energiát és időt amelyet a program létrehozásába fektetett. A weboldalon található verzió csak egy része a teljes programnak – felhasználó részleg –  az én munkámat az adatok bevitelére még további kezelőfelületek segítik. Bizton állíthatom, hogy ilyen jellegű programmal egy megye szövetsége sem rendelkezik!!!

Köszönjük Péter!

Felhívnám a figyelmet arra, hogy jelenleg még tesztelés alatt áll a rendszer! Maga a program a tesztek alatt jól vizsgázott /J / Jól készíti a tabellát, jól számolja a ranglistát /kezeli a le nem játszott mérkőzéseket /. Ha hiba  akadna, akkor az csak a hibás adatfelvitelből adódhat /elütöttem valamit… / Kérek mindenkit, hogy ha hibát észlel, vagy mégis találna program hibát /rossz számolás, stb. / jelezze felém, hogy javítani tudjuk.  Jelenleg is javítjuk  a használat során észlelt „gyerekbetegségeket”. Bízom benne, hogy a „teszt üzemmód”  az őszi szezon végére kiforrja magát és a Péter is bírja még szuflával… J  

Amint azt a használati útmutató is tartalmazza, a program tökéletesen a Windows újabb verzióival működik.  A működés alap feltétele, hogy a számítógépen engedélyeztetni kell a makrók használatát, mert csak akkor tekinthetők meg a mérkőzéslapok.  Ha nincs engedélyezve a makrók használata, akkor az adott fordulók eredményeit, a tabellát és a ranglistákat láthatjuk.

Még egyszer szeretném megköszönni  a Péter önzetlen munkáját, és köszönet mindenkinek, aki  a kezdeti stádiumban és az előkészületekben segített nekem!

JÓ BÖNGÉSZÉST!

Egy valamire szeretném még felhívni a figyelmet:  nincs a világon olyan táblázatkezelő amely adatok nélkül érne valamit……… J   Sok szeretettel várom a mérkőzéslapokat!!!  J

Sportbaráti üdvözlettel:

Pósfai  Zsolt