2012.10.14. Tata

Pósfai Attila emlékverseny

Nyugat-Magyarország 2012. évi ifjúsági területi ranglista verseny kiírása

1., A verseny célja: Megemlékezés Pósfai Attila EB helyezett, többszörös utánpótlás korosztályos magyar bajnok, a KSI magyar válogatott versenyzőjéről, aki 10 évvel ezelőtt tragikus autóbaleset áldozata lett.

Versenyzési lehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése, ranglista pont szerzése területi szintű versenyen. A verseny – a 2012-ben tesztelésre kerülő, új ranglistán az eddigi ranglistaszámítással párhuzamosan – országos ranglista pontot ad.

2., A verseny helye és ideje: – 2012. október 14. vasárnap 10.00

2890 Tata, Tanoda tér 5. Eötvös József Gimnázium Sportcsarnok

3., A verseny rendezője: MOATSZ Közép-dunántúli régiója, Komárom-Esztergom megyei Asztalitenisz Szövetség, Tatai Atlétikai Club

4., Versenybíróság: Főbíró – Agócs József, Főbíró helyettes – Takács Jenő

5., A verseny résztvevői: A versenyen részt vehetnek mindazon 1994. január 01-jén vagy azt követően született versenyzők, akik érvényes, teljes körű, vagy egyéni versenyzési engedéllyel, vagy regisztrációs kártyával rendelkeznek, akiknek a nevezése időben beérkezik, a nevezési díjat befizetik.

6., Versenyszámok: 10.00 ifjúsági leány és fiú páros; 13.30 ifjúsági leány és fiú egyes;

7., A verseny lebonyolítása: A versenyszámok csoportos rendszerben kerülnek lebonyolításra. A csoportok első és második helyezettjei jutnak a főtáblára, ahol a verseny kieséses rendszerben folytatódik. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. A harmadik helyért nem kell játszani.

8., Nevezés, sorsolás: A nevezéseket Agócs József részére kell email-ben megküldeni. Email:

agocs.jozsef1@gmail.com (mobil: 06-20-9525225). A nevezéseket a versenykiírás mellékletét képező „NEVEZÉSI LAP”-on kell megküldeni.

Nevezések beérkezésének határideje 2012. október 10. – Szerda, A később érkezett nevezéseket nem tudjuk figyelembe venni. A helyszínen nevezést nem fogadunk el. Nevezési díj: Versenyszámonként 700,- Ft/fő.

Sorsolás: 2012. október 13. 18.00 a helyszínen.

Az azonos időpontban, de két helyszínen megrendezésre kerülő nyílt területi versenyekre csak az egyik versenyre lehet nevezést elküldeni. Azokat a versenyzőket, akik mindkét helyre elküldték a nevezésüket nem sorsolják be az adott versenyen (kizárás). A nevezések lezárását követően a nevezési listák a MOATSZ honlapra felkerülnek.

9., Díjazás: A versenyszámok győztesei kupa és érem, a 2-3 helyezettjei éremdíjazásban részesülnek. Az ifjúsági fiú versenyszám győztese megkapja a Pósfai Attila emlékkupát és neve felkerül a vándorserlegre.

10., Egyéb: – A verseny 10 db BUTTERFLY/JOOLA típusú asztalon, JOOLA versenylabdákkal kerül

megrendezésre;

– Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal;

– A páros versenyszámokra X-el nevezetteket a versenybíróság válogatás nélkül állítja össze, a

versenyen jelenlévő párok összetételén nem módosít;

– A játékosok első versenyszámuk megkezdése előtt versenyzői engedélyük bemutatásával, és személyi adataikat igazoló okmánnyal jelentkezni tartoznak a versenybíróságnál.

– A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.

Veszprém, 2012. szeptember 29.

Jóváhagyta: Kékedi Tibor (versenybíróság elnöke)