Az alábbi beszámoló  Szikszai “Sziki” Péter “tollából”  származik, aki pénzkeresőben van a Narancsosoknál, de ez idő alatt sem szakadt el szeretett sportágától:

Kedves Barátaim!
A második hollandiai bevetésemen is túl vagyok. Az 5. fordulóban sikerült újra játszanom. Első alkalommal – a 2. fordulóban- az első helyen álló csapat ellen 3-ból 1-et nyertem idegenben. Akkor 4 pontot hoztunk el, ami bravúrosnak számít, mert itt annyi pontot kap a csapat, amennyi meccset nyernek a játékosok! Most a 2. helyen álló csapat ellen játszottuk, szintén idegenben. Mi jelenleg a 4-5. helyen állunk, és ketten összehoztunk újabb hat pontot.  Sajnos a harmadik játékosunk (Stefan) dekoncentrált volt. Csapattársam (Johan) 3-at nyert, én 2-őt, és a párost is kiszedtük simán (Johan-Szikszai). Így 50%-ra tornáztam fel a teljesítményem, ami szar! 🙂

Kedves szövetségi tagok!
Ajánlom, terjesszétek elő ezt a pontozási rendszert: ahány nyert meccs, annyi bajnoki pont!  Így az összes meccsnek értéke van, nincs az, hogy vezetsz 6-1-re és a maradék 3 meccs érdektelenné válik.
A másik: 3 fős csapatok játszanak egy asztalon. Ez is nagyon jó, mert figyelemmel tudod követni a csapatodat, nemcsak a saját meccsedre koncentrálsz, amikor párhuzamosan mennek a meccsek.
Illés és egyéb „ ivó cimbik” (szomódi teljes csapat)!

Mindig este 8-kor kezdés pénteken (azaz már hétvége!!!). Bárpult, sörcsap,  jönnek a haverok, isznak, beszélgetnek, szurkolnak. Kb, fél 1ig játszottunk, és utána fél 3-ig ettünk, ittunk! Na meg a holland sramliiiii!

Ez a csapat, ahol most voltunk, Bredában a legnagyobb klub: 18 csapata van. Mi a 8. csapat ellen játszottunk a másod osztályban! Hat játékos vár arra, hogy bekerüljenek a 3 fős csapatba. Most sikerült 3 balkezes ellen játszanom. Összehasonlításként: az én klubomban 11 csapat van, és én a 2. csapatban játszom. Mi öten vagyunk a csapatban, de csak azért mert én se érek rá sokszor és a holland katona csapattársam – Bram – sem. Így az ifiből kapunk segítséget –Petar- időnként! A halasztás fogalmát itt nem ismerik!
Üdv.:
Sziki