A hétvégi forduló előtt – a kiegyensúlyozott tájékoztatást szem előtt tartva – valamennyi jósiskola megmutathatta, mennyire kifürkészhetők a jövő gubancos útjai. Nézzük, ki hogy szerepelt!

Női NB I/B Nyugat

Kanizsa Sörgyár SE III. – Szomódi SE            0-18

Ji Csing pénzei biztos vendég győzelemmel  számoltak, amibe nem is csúszott nagy hiba. Talán a keleti bölcsek óvatossága vagy a csendes-óceáni földmozgás utórengései zavarhattak egy picit bele, mert a lányaink nemhogy meccset, de még szettet sem vesztettek a sereghajtó ellen.

Férfi NB I. Nyugat

ATC Tokod I. – Mohácsi TE 5-13

Bingó! A kristálygömb telibe trafálta az eredményt. A Hetzer és Prágai vezette üveggyáriak derekasan küzdöttek a román légióssal felálló mohácsiak ellen. Ha a két szűken elbukott páros másképp alakul, akkor… De mint a népi bölcsesség tartja: ha Mari néninek pöcse lenne, akkor Mari bácsi lenne!

Férfi NB II. Közép

SPAR SE – Gödöllő    12-6

A várt nagy csata elmaradt, legalábbis a száraz statisztika ezt mutatja. A szorosnak jósolt hazai győzelem meglehetősen simára sikeredett. Molnár János és Imecs Ernő most is verhetetlen volt és 10-2 után már csak kozmetikai kezelésre volt esélye a vendégeknek.

Férfi NB III. Közép

TASE – Esztergom ASE          10-8

Biiiinnngggóóóóó! Újabb telitalálat! Hitchcock mester elégedetten nyalogatta volna a száját egy ilyen forgatókönyv alapján: parázs csaták, kiemelkedő egyéni teljesítmények mindkét oldalon, végig kiélezett küzdelem. S ahogy a népmesékben szokott lenni, ahol a legkisebb fiú megoldja a végén a feladatot, na itt pont nem úgy volt. Müller Gyuri bebizonyította, hogy jó az öreg a háznál és betakarította – „lekaszálta” – a termést!

ATC Tokod II. – Pestújhely                9-9

Az eredmény alapján visítva követelhetnénk vissza a jövendőmondás árát, ha a jóslat végen nem szerepelt volna az a fránya mondat… A vendégek dr. Vágott – Tóth Vendel duója megoldhatatlan feladat elé állította a hazaiakat. Mi kellett volna  a sikerhez? Egy, a 3-2-re elbukott meccsekből. Vagy 2-1, 10-5-ről behúzni a maradék egy pontot…

Férfi NB III. Közép-Dunántúl

Dunaújváros II. – Szomódi SE             5-13

A csillagok szikrákat jósoltak, de a lőtériek magabiztos matadorként simán térdre kényszerítették az Acélbikákat. Fújtatott szegény pára egy darabig, de Takácsék kezében jól muzsikált a „ banderilla”, így a kegyelemdöfés már a megváltást jelentette a vendéglátóknak.

Bikaviadal