Az eredményeket tekintve sose legyen rosszabb hétvégénk az elmúltnál. A jóslásokkal akadtak némi gondok, de egyet csúnyán benéztünk, ezt kár lenne tagadni!

Női NBI.B/Nyugat

Szomód – Balatonfüred   2-16

Az x-es tippben erősen benne volt a szimpátiánk, csodavárásunk, de a két nyert meccs a hazai rangadón a sérülés ( Hartmann Éva sérülten állt asztalhoz, de két egyénit így is fel kellett adnia) ellenére is nagyon kevés. 16 még gombócból is sok, még egy csapat számára is…Ennyivel biztosan nem jobb a balatoni rivális!

Férfi NB I.

KSI – ATC Tokod I.    17-1

Bár tudjuk, hogy bivalyerős a Lakatossal felálló sportiskola, de egy páros győzelemnél többen reménykedtünk. Hetzer nélkül most csak ennyire voltak hivatva a vendégek.

Férfi NB II.

Dunaújváros – SPAR     5-13

A tippünknek megfelelően magabiztosan nyert a tatabányai csapat, amelyben a marshall-bot ezúttal a négy egyénit nyerő dr. Szám Zoltán kezében volt. Gratulálunk a hibátlan teljesítményhez!

Férfi NB III. Közép

Dabas – Esztergom     3-15

Kaszáék a vártnál is biztosabban hozták el az ezüsthöz szükséges két pontot. A sportszerű, de egyoldalú mérkőzésen egyedül Petkovics Barninak nem sikerült elérni az üzemi hőfokot.

Tokod – Abony    14-4

A hibátlan Bohonyok vezetésével itt is simább lett a meccs a vártnál. Az utolsó fordulók rangadói előtt Tokodon sem bíznak semmit a véletlenre.

TASE – Pestújhely   10-8

A rangadó végig kiélezett küzdelmet hozott, mint azt a meccskrónikában is olvashatjuk. A meccs hőse Puhos volt, akinek a döntő pillanatban nem remegett meg a keze, vagy jól palástolta a tekergetéseivel! Fontos két pontot kasszíroztak így a Turulosok, ráadásul egy újonccal a soraikban.

NB III. Közép-Dunántúl

Balatonfüred – Szomód    8-10

A hiányosan felálló hazaiak ellen a szomódi csapat a tavasz leggyengébb játékát produkálta. Erre használja a szakzsargon, hogy erősen közepes teljesítménnyel hozták el a két pontot. De ez minden pozitívum, ami a meccsről elmondható…