Csonka forduló ide vagy oda, megszületett a tavaszi szezon eddigi legnagyobb meglepetése, szerencsére megyei szempontból pozitív előjellel! Piri néni pironkodva ismerte el, hogy alaposan mellényúlt a békahájat illetően…

Női NBI/B

Kaposvár – Szomód 14-4

Azt a jósok is belekalkulálták, hogy a hazaiak az esélyesek, s a lányaink sem edzették szénné magukat az elmúlt hetekben, de ennél szorosabb csatára, nagyobb ellenállásra számítottunk. Csorba-tónyi csorba keletkezett, amit a következő forduló rangadóján ki lehet köszörülni…

NB II. Közép

SPAR – Váci Reménységek II.   12-6

A hazai diadal nem maradt el, de nem kalkuláltunk Molnár egyéni vereségével, de így sem forgott veszélyben Imecséknek a meccs. Lehet, hogy a győri pofon még benne maradt a tatabányai csapatban, de nem kell számolgatniuk: ha ezüstösek akarnak lenni, hozni kell a hátralevő meccseket!

NB III. Közép

Esztergom – MALÉV   17-1

Aszódiék izzadtság nélkül könyvelhették el a két bajnoki pontot. Ennél keményebb feladat is vár a csapatra a kiváló bajnoki pozíció megtartásáért.

Tokod II. – Pénzügyőr III.   10-8

Bombameglepetés az üveggyári katlanban! Az eddig veretlen, pontot sem vesztő fináncok lukra futottak ezen a hétvégén. A két páros megnyerése megadta az alaphangot, amely után a Bohony testvérek vezérletével ( 3-3 győzelem ) sikerült a bravúrt végrehajtani, amihez Vincze és ifj. Sádli 1-1 győzelme is kellet. GRATULÁLUNK!!!

Utánpótlás Megyei Egyéni Bajnokság

Vajákos Piri nénit csak az mentette meg az azonnali máglyára vetéstől, hogy a fiatalok esetében nem járt messze az igazságtól és nagyjából bejöttek a jóslatok.