NB II. Észak-Nyugat

CVSE Swietelsky-Wewalka II. – SPAR SE Tatabánya     13-5

Az ősz rangadóján biztos hazai győzelem született. A vendég tatabányaiak mellől a szerencse is elszegődött, hiszen hat meccset is a döntő szettben veszítettek el, így nem tudták megszorítani az abszolút favoritnak számító celldömölki alakulatot.

Tatabányai győzelmek: Imecs – Szám dr. páros, Molnár J. 2, Imecs E. 2

Szombathelyi AK Sabaria – ATC Tokod I.     8-10

Bravúros idegenbeli győzelemmel köszörülte ki a múlt heti csorbát a tokodi legénység! A végig kiélezett mérkőzésen – Prágai vezényletével – az utolsó körben három mérkőzést megnyerve billentették maguk javára az eredményt a vendégek. Válinak és Hajdoknak – a páros megnyerése után – a legfontosabb pillanatban sem remegett meg a keze, így lépéselőnyt szereztek a dobogóért folytatott küzdelemben a jó erőkből álló vasiakkal szemben.

Tokodi győzelmek: Váli – Hajdok páros, Prágai Z. 3, Jakab A. 2, Hajdok T. 2, Váli Zs. 2

TURRIS SE Sopron II. – Esztergomi ASE       5-13

Remek játékkal és bravúros idegenbeli sikerrel örvendeztette meg szurkolóit az esztergomi gárda, akik megszerezték ezzel első NB II-es pontjaikat is. A mérkőzés hőse Petkovics Barnabás volt, aki Bognár Mikivel a páros után valamennyi egyéni mérkőzését is megnyerte. Szintén hibátlan maradt a remek napot kifogó Aszódi Zsolt is, de az egész csapat dicséretet érdemel, mert az elmúlt hetek sikertelensége sem tudta megtörni az „egomi gőzös” lendületét!

Esztergomi győzelmek: Petkovics – Bognár páros, Aszódi Zs. 4, Petkovics B. 4, Kasza E. 3, Bognár M. 1

NB III. Közép-Dunántúl

Aba-FEJÉRVÍZ – Tatabányai ASE     4-14

Semmi nem veszélyeztette a turulosok újabb idegenbeli szárnyalását és magabiztosan gyűjtötték be a két bajnoki pontot Székesfehérváron. Ezúttal a Saláta-Illés-Nagy trojka repítette a megyeszékhely csapatát, akik nem találtak legyőzőre ebben a fordulóban, és szorosan követik a listavezető tokodiakat ebben a csoportban. Érlelődik egy igazi megyei rangadó az őszi bajnoki cím eldöntéséért…

Tatabányai győzelmek: Szakál – Illés páros, Illés R. 4, Nagy D. 4, Saláta F. 4, Szakál B. 1

ATC Tokod II. – Kodolányi DSE     10-8

Nem kezdődött jó előjelekkel a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen tartalékosan álltak asztalhoz az egységes székesfehérvári alakulat ellen. A hiányzók helyére ezúttal id. Sádli Gyula ugrott be, aki igazolta híres küzdeni tudását és egyéni győzelmével diadalra segítette a listavezetőt! A 76 éves sportember klubhűségét és harcosságát sokan megirigyelhetnék megye határokon innen és túl is! Kiemelkedőt teljesített ezúttal is az őszi szezonban még veretlen Bohony Péter is.

Tokodi győzelmek: Bohony P. – Resszer páros, Bohony P. 4, Bohony Á.2, Resszer K. 2, id. Sádli Gy. 1