NB II. Nyugati csoport

Hévíz SK I. – SPAR SE Tatabánya        8-10

Az eddig veretlen SPAR hévizi kirándulása melegre sikeredett. A két csapat végig fej-fej mellett haladt, csak az utolsó körben vitték dűlőre a dolgot A jó beírásnak, Molnár verhetetlenségének és Imecs rutinjának köszönhetően a 16-os meccs hozta meg a vendégek sikerét.
SPAR SE győzelmek: Imecs – Szám dr. páros,  Molnár J. 4, Imecs E. 2, Szám Z. dr. 2, Faluvégi J. 1

Gyenesdiási ASE – ATC Tokod I.          9-9

A vendég tokodiak őrült hullám vasútozásba fogtak a gyenesdiási ” vidámparkban”.  A két páros megnyerése után 1-4-ig biztosnak tűnt a vendég siker. Aztán 4-5-nél már melegedett a pite, de 4-7-nél megnyugodni látszottak a kedélyek. A fekete leves még csak ezután jött és sebtiben a hazaiaknál volt az előny 9-7! Hogy a torokszorító hányinger érzés ne manifesztálódjon, arról Hajdok és Hetzer gondoskodott és döntetlenre mentették a találkozót. Nem volt egy edzőbarát találkozó, és értékes pontok maradtak Zala megyében.

ATC Tokod I. győzelmek: Jakab – Hetzer és Váli – Hajdok párosok, Hetzer L. 4, Jakab A. 2, Hajdok T. 1

CVSE-Swietelsky-Wewalka II. – Esztergomi ASE I.         15-3

Papírforma eredmény született a bajnok és az újonc párviadalában. Az osztálynyi különbség ellenére helytállt a esztergomi legénység és értékes egyéni győzelmekkel jöhetett haza Celldömölkről. Reméljük, az itt szerzett tapasztalatok a riválisok ellen kamatozódik majd.
Esztergomi ASE győzelmek: Aszódi Zs. 1, Makovics Z. 1, Petkovics B. 1

NB III. Közép – dunántúli csoport

Tatabányai ASE I. – Kisapostag “Duna” SE          12-6

A csoport sereghajtója ellen nem a megszokott játékosok alkotta négyes állt az asztalokhoz. A több hetes kihagyás után – pénteken a gipsztől megszabaduló-  Szakál Béla egy regeneráló edzéssel vállalta a játékot, valamint  lehetőséget kapott a mostanában szép eredményeket elérő – még serdülő korú – Magai Rómeó is. A mérkőzés ismét remekül indult, a párosok után ugyan 1:1 volt az állás, de két teljes kört követően már 8:2-es TASE vezetést mutatott az eredményjelző. Dicsérhető Magai Rómeó, aki nagy kedvvel, és megilletődöttség nélkül játszott, és csak fáradtságának volt köszönhető, hogy az utolsó mérkőzésen a Kisapostag legeredményesebb játékosa ellen nem tudott újabb meglepetést szerezni.

Remek bemutatkozás!

TASE győzelmek: Saláta -Illés páros, Saláta F. 3, Illés R. 3, Magai R. 3, Szakál B. 2

Veszprémi Dózsa – ATC Tokod II.      2-16

Az üveggyári legények ízekre szedték a “sünöket” a kora őszi zimankóban. A párosok után még X-re állt a meccs, de ami ezután következett, azt a Greenpeace is betiltotta volna. Az újoncnak biztosan szüksége lesz egy alapos regeneráló kúrára, hogy kiheverje a tokodi zakó emlékét. A vendégek hibátlanul várhatják az 5. fordulót.

ATC Tokod II. győzelmek: ifj. Sádli – Bohony P. páros, Bohony P. 4, Resszer K. 4, ifj. Sádli Gy. 4, Vincze T. 3