A 3.  őszi fordulóval folytatódtak az Nb-s küzdelmek. Ezúttal is napfényesre sikerült a hétvége, kivéve a Dunakanyar fölött tornyosuló cumulusokat…

NB II. Észak-Nyugat


SPAR SE Tatabánya – Gyenesdiási ASE   13-5

A listavezető tatabányaiak gond nélkül tartották otthon a 2 bajnoki pontot. Molnár és Imecs ezúttal sem tudott hibázni, talán csak az elvesztett páros miatt ráncolhatta homlokát a szakvezetés. A következő héten Hévízre látogatnak, s reméljük nem fáznak meg a meleg vízben.

SPAR SE győzelmek:  Imecs – Szám dr. páros, Molnár 4, Imecs 4, Faluvégi 2, Szám dr. 2

ATC Tokod I.Balatonfüred FC I. 11-7

Eddigi legszorosabb meccsét játszotta a tokodi alakulat, bár a győzelem így sem forgott veszélyben. Prágai Zoli ezúttal sem volt beélesítve, tőle az 1 nyert parti egy kicsit vékony. Hetzer ismét Superman jelmezben mentette meg a világot. A vendégektől a még serdülő korú ifjú Krammarics dicsérhető, aki 2 fontos skalppal díszítette bajnoki övét.

ATC Tokod I. győzelmek: Hajdok – Váli  páros,  Hetzer 4, Jakab 3, Váli 2, Prágai 1

Esztergomi ASE I. – ERREL-Csákvár TC 8-10

A vendéglátókkal együtt mi –  laikusok –  is nagyon vártuk a Csákvár elleni rangadót. Igazi erőfelmérő volt ez a meccs, amelyben nem is találnánk kivethető dolgot, csupán a végeredményt. Nem kell nagy szakmai hozzáértés ahhoz, hogy megállapítsuk: sajnos a párosok jelentették ezúttal az esztergomiak végzetét. Igaz, hogy nagyon nagy csatában, de elment mind a kettő, így utána nagyon nehéz lett volna egalizálni az állást. Kasza Endre óriásit játszva nyerte a négyet, de ha Ottó van a csapatban, az nem sok jót jelent az elszámolásnál…

Esztergomi ASE győzelmek: Kasza 4, Aszódi 2, Makovics Z. 2

NB III. Közép-Dunántúl


ATC Tokod II. – Polgárdi SE II.    12-6

Tokodon ezúttal sem termett babér a zöld asztalok mellett. Ezúttal a Polgárdi II. csapata szaladt bele az üveggyári szilánkokba. A Bohony – Sádli – Vincze trojka átmentette formáját az előző fordulóból, így a csapatot – szeplőtlen szereplése után – a csoport élén találjuk.

ATC Tokod II. győzelmek: Bohony Péter – Sádli Gyula ifj. páros,  Bohony P. 4, ifj. Sádli 3,  Vincze 3, Resszer 1


Balatonfüredi FC II   – Tatabányai Asztalitenisz SE 0-18

Nehéz erről a meccsről úgy írni, hogy csak az eredményt tudjuk. Az rendben van, hogy a TASE az egyik esélyese ennek a csoportnak. Az is tudható, hogy a vendéglátók erősen kétszemélyes csapattal állnak rendszerint asztalhoz. De az figyelemre méltó, hogy még szoros meccset sem játszottak a Nagy-legények Füreden és úgy letarolták az északi partot, mint egy jól fejlett cunami! LE A KALAPPAL!!!

TASE győzelmek: Illés-Müller és Saláta- Nagy párosok, Saláta 4, Müller 4, Illés 4, Nagy 4