NB II-III.

32 comments on “NB II-III.
 1. SzBence szerint:

  Sziasztok!
  Gondoltam megköszönöm mindazoknak, akik rendszeresen írtak beszámolót az NB-s meccsekről. Nagyon élveztem a részletes irományokat, és jó volt így is hallani a megyénket képviselő csapatokról (nem csak az eredményeket nézegetni a moatszon).
  Úgyhogy köszönjük!!

 2. Tóthpali szerint:

  Függetlenül attól, hogy a két csapat bármelyik párosának bármelyik ellenében sincs előre lefutott mérkőzése, azok a “bukik” akik a múlt évben látták a Petkovics-Tóth páros győzelmét a Jancsa Gábor-Tóth Henrik ellen, vagy a gyenesdiási Barabás-Fazekas páros ellen, azok most a mérkőzés előtt a Krebs-Takács páros ellenében már erősen gondolkodóba estek volna az “odsok” vonatkozásában.

  Az Esztergom közelebb állt a győzelemhez. Mivel a “ha” és a “de” szavak a sportban nem értelmezhetőek, azt kell mondjam, hogy a két csapat egy nagyon sportszerű, rendkívül izgalmas és szoros mérkőzésen, teljesen megérdemelten osztozott a pontokon, amelyhez mindkét csapatnak ezúton is gratulálok.

 3. magaipeter szerint:

  A legutolsó bejegyzéshez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mint szülőnek igen jól esnek a bíztató, dicsérő szavak! Mátéval a csapaton belül is kezd kialakulni egy igazi,őszinte,remek kapcsolata Rómeónak. Öröm látni őket ahogy segítik,bíztatják,”húzzák” egymást!
  Kezd látszani az utóbbi időben elvégzett munka (edzőtábor is) eredménye nem csak a játékban, hanem mentálisan. Ő pedig szépen lassan bizonyítani fogja, hogy érdemes támogatni,bízni benne, csak idő kell a még jobb eredményekhez. Jó tudni, hogy ezt az egyesület nem sürgeti.
  De ami a legfontosabb, hogy érzi minden pillanatban azt, hogy ott áll(nak) mögötte valaki(k), aki(k)re nyugodt szívvel támaszkodhat! Mert ez egy 16 éves gyereknél még igen is fontos! Köszönjük szépen!! 🙂

 4. szoda84 szerint:

  Honvéd Szondi SE-Esztergom ASE 15:3
  Tartalékosan de új célkitűzéssel indultunk el a bajnokesélyes házigazda termébe.Kasza Endre igazoltan hiányzott és helyette Bognár Miklós erősítette a csapatot.Célkitűzésünk nem volt eget verő de nekünk sokat számított ami az volt ,hogy ne legyen 18:0 oda mint tavasszal.
  Páros mérkőzések:
  Petkovics Barnabás – Tót Pál 0:3
  Aszódi Zsolt – Bognár Miklós 0:3
  Sajna eddig nem volt sok esély a cél eléréséhez talán majd az egyéni küzdelmek folyamán többet tudunk elérni.
  Egyéni küzdelmek:
  Bognár (gyerekek itt nem pörgetnek hanem lőnek) Miklós 0
  Tót (az őszi idénybe nem rontottam ennyi szervát mint ma) Pali 1
  Petkovics (élvezem ,hogy tisztán jön a labda de volt meccs ahol partiba voltam) Barnabás 0
  Aszódi (elengedem a kezem nincs nyomás az eredmény nem fontos ma) Zsolt 2
  Mint a végén kiderült elértük a célunkat igaz nem tettük a mércét magasra de azért sikerült :)Játszhattunk egy olyan meccsen ahol bíró is volt aki a meccs végén jelezte ,hogy máskor jó lenne egyforma mezbe megjelenni de azért felvilágosítottuk ,hogy jó lenne a hazai csapat ütőjét is megnézni mert eléggé csattog és bűzlik a ragasztótól………. válasz “hát igen”Akkor van probléma???

  Ui.:Szeretném megköszönni Bognár Mikinek (edzésen (JAN OWE BOGNÁR)hogy eljött és kiegészítette a csapatot.Szerintem ha szabad így írnom kicsit “butultak” az NB 2 ben mert ősszel sokkal nagyobb szintkülönbség látszott mint most ezzel nem azt akarom írni ,hogy nincs szintkülönbség de azért nem annyi.Ősszel 7 poén most 4 poén.
  Üdv

 5. szoda84 szerint:

  Esztergom ASE-Erzsébeti Hajós 14:4
  Tóth (nem csak utcát kap hanem egy 8m-es bronz szobrot is) Pali 4
  Kasza (ma jött a fonák mert mertem húzni) Endre 3
  Aszódi (hullámzik a teljesítmény de ha kell behúzom…vagy nem)Zsolt 3
  Petkovics (minden jó csak a sportszer a kezemben idegesít) Barnabás 2
  Kasza – Aszódi páros
  Petkovics – Tóth páros
  Összegezve jó meccs volt, volt ami jött volt ami elment 3:2-es meccs de ha szabad így írnom amit kellet behúztuk.
  Üdv

 6. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Akár a hét meglepetése lehetett volna….

  TASE-Gyenesdiási ASE 8:10

  Bővebb összefoglaló később….

  Üdv:

  Sala

 7. Saláta Ferenc szerint:

  Jegyzőkönyv:

  TASE- KSI SE 4:14

  Saláta F 2, Magai R 1, Szakál Béla 1, Francsics T 0, Tarnoczi D 0,

 8. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Sajnos Illés ezen a mérkőzésen sem állt asztalhoz, nem kockáztattunk, inkább a teljes gyógyulás reményében a tavaszi szezonra gyúrunk…A vendégeknél Kitzingert nem lehetett megállítani, Heiszman nagyon szép játékkal szintén 4 partit nyert. Szijártó, és Patyi, a két hátsó játékos már könnyebben zavarba hozható, és ezt igyekeztünk ki is használni. A TASE csapata azt az a bajnokságban ritka dolgot vitte véghez hogy csapatában 4!!!! balkezes játékossal állt ki. Ez sajnos a párosoknál meg is látszott, de az egyéni mérkőzések alatt szép poénoknak örülhettek a szurkolók.
  Nálunk Rómeó szoros mérkőzésen kapott ki Heiszmantól, és nyert Szijártó ellen, Szakál nyert Patyi ellen, aztán valahogy elvesztette a fonalat, a beugró Francsics Tomi derekasan küzdött a két jobbik játékos ellen, de sajnos a szettnyerés nem jött össze. A másik két meccsen Tarnoczi sem tudott nyerni….Én a két jobbik játékos ellen bár szoros szettekben, de alul maradtam, viszont a két gyengébb játékos ellen magabiztos győzelemmel zártam az évet.
  Sajnos az őszi szezonunk főként Roland kiesése miatt igen vérszegényre sikeredett, de reméljük a tavasz jobb játékot, és több pontot tartogat a számunkra.

  Üdv:

  Salaf

 9. barni szerint:

  Volt esély a döntetlen közeli eredményre de nem sikerült sajnos.Egom-Pestujhely 12-6.A párost nagy csatában megnyertük a Palival, Endréék sajnos 2-0-ról kikaptak. Sajnos a 4. emberüket csak ketten tudtuk megverni, én a Henriktől 2-0-ról kaptam ki, volt még egy 3-2-es meccsem, az is elment, voltak nagy csaták, (főleg a Henriké a szezonom legjobb mecccse volt, nagyon élveztem, rengeteg sok labdaérintéses poén volt)most nem felénk döltek, és ezzel elment a meccs. A szemcsét most érezték de még igy is a Pali volt a legjobb a 2 partijával, a többieknek 1 jutott.Ez a legdühitöbb, hogy ahol nagyon jól játszottam (csak igy szerényen) ott kikaptam, ahol meg szarul, ott nyertem, ilyen ez a szakma, de végre nem voltunk alárendelt szerepbe.

  • Tóthpali szerint:

   Igen, mentálisan erősebbek voltunk mint az előző meccen a KSI ellen, de még mindíg nem az igazi.
   Előzetesen is szoros meccset vártam a Pestújhellyel, hogy nem lett döntetlen, az ismét a több elvesztett mint megnyert 3:2-es mérkőzésen ment el. Ki lehet kapni egy meccsen 3:2-re, de amikor a mérkőzés már meg “volt nyerve” és mégis bukta a vége, na azok a
   meccsek hiányoznak a legjobban a végén.

   A múlt hétvégén is a KSI-nél, a legelső 8 mérkőzésünkből 6 mérkőzés volt 3:2-es végeredményű. Ebből a hatból 5 meccset veszítettünk el, nem egyet 2:0-ról. Amely azután az egész meccsre rányomta a bélyeget.
   De nem baj,lesz ez még jobb is:)

 10. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Illés megpróbált szerdán edzeni, hogy lássa képes lesz-e a hétvégén velünk tartani Vonyarcvashegyre…..Nos ennek az lett a vége, hogy szombaton ismét kórházba került, mert begyulladt a sebe, így ismét tartalékosan álltunk az asztalokhoz. Sajnos játékunkat nem kísérte szerencse…a párosnál Bélával összeálltunk, és rögtön majdnem zavart keltettünk az erőbe…a Zborai-Gubica kettős ellen a döntő szettben mérkőzés labdánk volt, de sajnos sikerült vesztenünk. (Férfiasan be kell vallanom, inkább az Én hibáim miatt) Aztán az egyéni mérkőzések alatt, Béla hozta a formáját, hol simán nyert, hol simán kikapott, hol döntő szett 10:8-as vezetésről vesztett, hol döntő szett 5:9-es hátrányból győzött. Szóval eléggé rapszodikusan játszott, de azért 2 partit összerámolt. Rómeó ismét mindent megpróbált, de sajnos csak döntő szettig jutott, amit elvesztett. A beugró Mészáros Martin igyekezett, de sajnos ez most csak egy-két szép poén erejéig érződött. Én egy nehéz győzelem, és egy sima vereség után, elvesztettem két döntő szettes meccset, amit igazán sajnálok az a Zborai elleni mérkőzés volt, mert ott jól is ment a játék.

  Vonyarcvashegy- TASE 15:3

  Szakál Béla 2, Saláta Ferenc 1,

  Üdv:

  Sala

 11. Prezident szerint:

  Gratulálok “Bicebóca” Palinak a 4 skalphoz! Nem semmi teljesítmény egy “megyei” pinyóstól! 🙂 Sajnálom, Barni, hogy letörték a szarvadat, pedig csak el kellene hinned, hogy át tudod ugrani a lécet! Ahhoz, hogy kiderüljön, el kell rugaszkodnod…
  Mi – Tatai AC – jövő vasárnap játszunk Abán, most csak csendes szemlélői vagyunk az eseményeknek.

  Üdv: Prezi

  • Tóthpali szerint:

   Köszi Csabi. Szerencsém volt, mindíg a legjobbkor rontott az ellenfél:)
   A bicebócáért meg még eeeszámolunk:)

 12. barni szerint:

  Egom – KSI 14-4

  Elment a párosunk 2-0, és 10-8ról, az első mecccsem is elment 2-0-ról, ahogy néztem, a többieknek is szorosba elment az elsö két kör, kivéve a Palit, ugyhogy a kedvünk is elment és már nem tudtuk kellő komolysággal továbbjátszani, jött az egomi hozzáállásunk, letojtuk az eredményt.Külöm gratula a Palinak aki az utolsó pillanatig küzd eredménytől függetlenül, és megmutatta hogy hiába edzenek szinte mindennap Ő behuzta a 4-et, kihuzta a méregfogukat. Egyébként nagyon jó, és korrekt, szimpatikus csapat a KSI, kár hogy a meccs fele környékén meguntuk hogy nekünk nem jött semmi, és igy is játszottunk, ekkora különbség azért nincs a két csapat között, bár minket ez nem zavart, ott kell jól és eredményesen játszanunk ahol kell.

 13. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Meglehetős jókedvvel araszolgattunk a fehérvári vesztőhely felé, mit sem törődve azzal, hogy szerény csapatunk azzal a bajnokaspiráns Szondi SE -vel néz szembe, aki tavaly még NB I-ben játszott.Nos a mérkőzés mondhatni az előre elképzelt mederben haladt, egy-két szettecske jutott Nekünk is, de alapjában minden az “apródok” elképzelése szerint zajlott. Talán ez alól csak az Illés-Szabó Attila mérkőzés volt kivétel, mivel Roland jó ütemben szórta a kukoricát az asztal alá, de a végén itt is hazai siker született. Lélekben már talán mindenki elkönyvelte a 18:0-ás hazai győzelmet, mikor az utolsó előtti mérkőzésen Domokos Győző már 2:0, 6:3 arányban vezetett ellenem. “Sajnos” Én nem az az elkönyvelgetös típus vagyok, sikerült egy-két látványos poénnal 9:9-re feljönnöm, sőt, a szettet is megnyernem. Aztán a következő szettben 5:1-es vezetésemnél éreztem, hogy ellenfelem a nemvárt feltámadásom miatt kissé megzavarodik, és ezt kihasználva sikerült a mérkőzést megfordítani,és a TASE becsület meccsét megnyerni. Összességében megérdemelt az elsöprő hazai győzelem, ellenfelünk jól, és meglehetősen motiváltan játszott. Sajnos Bélánk eléggé passzív lett, köszönhetően a hazai bíróknak, talán csak egy-két hangos szó hagyta el az ajkát abból is a legkeményebb a “Hát most nézd meg! ” kijelentés volt. Egy a lényeg ez a “kalkulált” vereség madarunkat nem töri meg, készülünk az Egomi vitézek elleni alsóházi rangadóra…

  Honvéd Szondi SE- TASE 17:1

  Üdv

  Sala

 14. Tóthpali szerint:

  Gratula a csapatnak, igazi siker volt a pontszerzés.

 15. Prezident szerint:

  Gratulálok az egomi gőzösnek! remek fegyvertény a csákvári zsoldosok elleni pontszerzés! Jó lenne ezt az eredményes játékot folytatni a szezon hátralévő részében is!

  Imecs Ernőnek mihamarabbi javulást és gyógyulást kívánok!

  • szoda84 szerint:

   Köszi csabi a dicsérő szavakat csak nem mindig jön ki a lépés sajna 🙁
   Gondolatmenet:
   Lehet azért lett ennyi az eredmény mert majdnem ezt a csapatot vertük 10:8 ra is??????Elgondolkodtató hmmmmmmm Hittünk benne ,hogy lehetséges???
   Üdv és gratula nektek is THAC

 16. barni szerint:

  UI: Nagyon sajnálom az Ernőt,sejtem most mit él át, jobbulást kivánok neki, kár lenne ha lerakná az ütőt.

 17. barni szerint:

  Végre, végre, végre. Most végre egységesek voltunk, küzdöttünk szerencsénk is volt, bejött, de szerencséjük volt nekik is mert akár nyerhetünk is volna, nagyon pici hiányzott. Örülök az egy pontnak legalább nem jönnek nagy arccal, tisztelet a kivételnek, és megpróbálnak egy kicsit nem lenézni és igazoltuk ha küzdünk akkor nekik számolni kell velünk itthon, és hiába van egy fergeteges Molnárjuk, egy fecske nem csinál nyarat. A meccs jól indult, 1-1 volt a páros, nem számoltak vele hogy kikap a Molnár páros.Utána fej fej mellett mentünk, első meccsemen A Számtól kikaptam, nem is tudom hogyan, bár most labdabiztossan játszott, nem vettem fel a ritmust. Molnárral nem is küzdöttem nem volt értelme, de lefogadom egy pár edzés után lehetne szorosakat játszani vele. Makrai ellen 2-1ről forditottam bár nem éreztem hogy kikaphatok, nagyon enerváltan játszott helyenként.Geri ellen ki-ki meccset játszok általában hajszállal vagy ő vagy én nyerek és ez most sok szerencsés csuszával, néha jó játékkal döntő szettben 10-6ról sikerült nyernem. Ritkán vannak ilyen pillanataim eldöntöttem hogy végig támadni fogok és bejött, Geri már fejbe megnyertnek tekintette gondolom mert engedett játszani, igy sikerült.Volt egy kis csuszás afférunk is amit a kispadról jobban akartak látni nem is minősiteném, az edzőjüket már sajnos ismerem nem is hasonlitanám semmihez, egyedül Janiban csalódtam, de a Geri sportszerüen megadta hang alapján.Zsolt ma nagyon eredményesen játszott, Pali is fergeteges volt gyilkolt a szemcse, ahol lehetett. Endre is jól játszott, ma ennyire volt elég, az eredmény a lényeg.Hajrá egom!

 18. szoda84 szerint:

  NB 2
  Esztergom-Publo Csákvár 9:9
  Fuzionált csapatot fogattuk a dunakanyarban (Spar/Csakvar)
  Jó hangulatba kezdődött a mérközés mert ahogy megérkeztek Imecsék az első kérdésünk az volt ,hogy “nem fűznek titeket ehez a teremhez jó emlékek ugye??”:) 🙂 :)Tavaly itt vesztették el az NB2-es aranyérmüket kicsit pszichikailag próbáltuk őket nyomás alatt tartani mind emelett a jó hangulat megmaradt (részünkről) hehehehe :):) (ők is mosolyogtak…őszintén???? azt nem tom 🙂 )
  Kezdődtek a páros mérkőzések:
  Kasza-Aszódi vs Molnár-:Makrai 3:1 Molnár Jani rutinja és persze nagyon jó játéka nem volt elég a nyeréshez mert Makrai elég hitehagyottan és félve játszott (szerencsére)
  Petkovics-Tóth vs Imecs-dr Szám 0:3
  Egyéni mérkőzések nyerési eredményei:
  Tóth Pál:2
  Petkovics:2
  Kasza:1
  Aszódi:3
  Összességébe örülünk a 9:9 nek Imec nem játszott csak párost mert sérült (gerincsérv) de a 10:8 is szerintem bennünk volt és megmondom nektek ,hogy jól esik egy ilyen (skalp) mert a negatív dolgok mellé nem jön rosszul néha egy kis siker.
  Az ellenfél capatáról hát sportszerűek de addig még nem szorul a hurok (kivétel és hatalmas kivétel Geri Laci)mert amíg jönnek a meccsek addig oké minden aztán jönnek a trükkök beszólogatások kintről meg stb stb zavaró tényező mikor úszik a hajó vagy süllyedni látszik akkor márt más a csoki nem olyan édes………
  Molnár János meg jófej mosolyog és játszik csinállja amihez ért 🙂 🙂
  Ami viszont a lelkemnek jól esett de nagyon de nagyon hogy a vezetőjüket megkértem ,hogy légyszi vásároljál márt össze olyan csapatot akivel meg tudsz minket verni………….
  Tudom ez kicsit falusi beszólás de higgyétek el az az arc amit utána láttam az sok mindent kárpótolt (legszebb öröm a káröröm)
  Megvan a 3. pontunk óóóóóóó jeeeeeeeeeee!!!!!
  Üdv

 19. Fazekas Nándor szerint:

  Gyenesdiási csapatom nevében köszönöm a sportszerű, tárgyilagos megnyilvánulást a mérkőzésünkről!
  Sporttársi üdvüzlettel: Fazekas Nándor

 20. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Megtöröm a csendet, jó színvonalú, helyenként látványos mérkőzésen, megérdemelt vendég győzelem született. Már a páros mérkőzéseken bőven akadtak meglepetések. A Saláta-Magai kettős, az első szettben csak egy hajszálnyira állt a győzelemtől, aztán a második szettben meg is lepték a Molnár-Makray kettőst, ezután azonban a vendégek felül kerekedtek, és nyerték a mérkőzést. Sajnos az Illés-Szakál kettős hosszú idő után egy nyerhető mérkőzésen vesztette el eddigi veretlenségét. bár már 2:1 8:7-es hazai vezetés is volt, de az Imecs-Dr. Szám kettős jókor kért időt, és megtudták fordítani a mérkőzés végkimenetelét.
  Az egyéni mérkőzéseken a vendégeknél Molnár Jani vitte a prímet, fantasztikusan játszott, csak Én tudtam elcsípni egy szettet Tőle, igaz a neccek, csuszák eléggé zavarták de ezeken is felül tudott kerekedni.Geri Laci az első mérkőzésen még egy kicsit mereven játszott, aztán sajnos bemelegedett. Dr Szám Zoltán leginkább Bélánk stílusát nem szerette, (mármint a beszólogatóst) de ezt a mérkőzést ha nehezen is még begyűjtötte…Makray nem igazán szereti az antit, és ezt ki is használtuk, a softok ellen viszont jól játszott. Sajnos Imecs Ernő most nem igazán jutott szóhoz, kívánjuk hogy makacs sérüléséből mihamarabb épüljön fel.
  Nálunk Roli az első meccsen jó játékkal meglepte Gerit, sajnos azonban a folytatásban nem tudta eredményes játékát megismételni. Béla szintén az első mérkőzésén Makray ellen magabiztosan nyert, Dr Szám ellen két mérkőzéslabdája is sajnos kevésnek bizonyult. Rómeó a mai mérkőzésen nagyokat küzdött, Makray ellen még egy kis sansza is volt, de ez sajnos csak a szett győzelemhez volt elegendő. Én, Molnár ellen csíptem egy szettet, ráadásul úgy éreztem a játék is eléggé jól ment. Makray nem okozott gondot, sajnos Geri ellen csak az első szettet tudtam hozni, bár volt még egy parádés mentésem, Geri 10:3-as előnyét sikerült 10.10-re parádés és szerencsés poénokkal mentenem, de a végjátékban sajnos elfogyott a spiritusz. Aztán a 16-os mérkőzés meghozta az egész meccs tetőpontját. Dr Számmal néztem farkas szemet, és bár úgy tűnt sima vendég győzelem lesz, de az utolsó pillanatban jött egy-két szép poén, ez ismét feltüzelte harci kedvem, és a végén döntő szettben sikerült hazai győzelemmel zárni a találkozót.

  TASE- Publó Csákvár TC 4:14

  Molnár-Makray, Imecs-Dr. Szám, Molnár J 4, Geri L 3, Dr. Szám Z 3, Makray B 2,

  Saláta F 2, Illés R 1, Szakál B 1, Magai R 0,

  Üdv:

  Salaf

 21. Tóthpali szerint:

  Köszi Csabi a dícsérő szavakat, de hát ha vicces akarnék lenni akkor azt mondanám, hogy nem véletlenül fizetett értem egy zsák pénzt az Esztergomi ASE.
  Egyébként ezen a mérkőzésünkön kevésbé a “támadó szekció”-val, inkább a védővel kellett megküzdeni. A minden támadást le Bontó Ferdinánd – és itt most igen vicces voltam ismét – alapvetően védő játékos.
  Fazekas Nándor bátyám pedig kőkemény nyeső-védő, akivel egy nagyon hosszú,és finoman fogalmazva kevésbé látványos mérkőzésen kiszívtuk egymás vérét. Az “öreg” egy egy Yasaka Fantom 0012-es hosszúszemcsével játszott, amely láthatóan engem sokkal jobban zavart, mint őt az enyém. Végül az első szett tanulságait levonva,0:1-ről,és 1:2-ről, az antis oldaláról sikerült legyőznöm.
  A mérkőzések végén az ellenfél vezetője odajött hozzám és nem a szemcsém, hanem a tenyeres oldali softom nevét írta le betűről-betűre, ez minden dícsérő szónál többet ért.

  • Prezident szerint:

   Palikám!

   Nézd el a bértollnok tájékozatlanságát! Tudjuk be annak, hogy kevés nb-s tapasztalattal rendelkezik és nem találta ki a nevekből a softok típusát! A tényeken nem változtat: azt csiripelik a madarak, hogy utcát akarnak rólad elnevezni Egomban… 🙂

   További sikereket!

   Üdv: Csabi

 22. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Egyesületünk bajnoki katicáján végre megjelentek az első pontok!!! És ami külön öröm, hogy ezek nem bárányhimlőnek köszönhetők, hanem a csapat érdeme. Rómeóval megszereztük első páros győzelmünket, és ezen ifjú tehetségünk annyira belelkesült, hogy hirtelen hozzá gyűjtött még két egyéni skalpot. Hiába, ha a srác elkapja a fonalat, és bejönnek a pörik, nehéz megállítani. Rolandunk, nos Ő más tészta….sajnos egyszerre akar a sztahanov mozgalom élharcosa, az epekő elleni harc túlélője, és az NB II-es csapat éljátékosa lenni, de mint tudjuk 3 ilyen lovat egy fenékkel lehetetlen…..szóval a sok munka nem tesz jót az edzés látogatásnak, pláne, ha az embert még különböző kövek is zaklatják..remélem a közel jövőben sikerül a köveket elgörgetni, és a munka és edzés viszonyt jobban kiegyenlíteni és akkor minden a régi lesz…Bélánk ismét hozza formáját, hét közben dühöngő bikaként próbál edzésen fölém kerekedni, aztán belátja, hogy erre nincs sok sansza, így át megy Tatára egy kis sikerélményért, a meccsen hozza kirobban formáját, még a mérkőzések sorrendjét is megreformálja…hozza a 4 partit, és talán csak egyszer káromkodta el magát, igaz akkor kb 6 figyelmeztették…Én csak úgy “öregesen” antizgatok fonákról, aztán ezzel sikerül annyira magamra hoznom ellenfeleimet, hogy a végén alig bírom még egyszer megnyerni a már szinte győztes mérkőzéseket… Szóval a kötelező két pont megvan, jön egy nagyon “pikáns” mérkőzés aztán majd remélhetőleg a ki-ki meccsek, ahol remélem sikerül helyt állnunk. Egyébként az ellenfelünk egy rendkívül sportszerű és jó játékosokból álló csapat volt, az eredmény senkit ne tévesszen meg, 6 döntő szettes mérkőzésből 5 nekünk jött, így érthető hogy a mérkőzés után Bélánk vezérletével hazafelé önfeledt shoppingolásba csaptunk át, melynek előbb a Bricostore, később az Auchan hot-dog állománya látta a kárát.

  Üdv:

  Sala

 23. puhos szerint:

  XD XD XDDDDDD

 24. Saláta Ferenc szerint:

  Tegnap elkezdtem írni, de sajnos 2 mondattal a vége előtt egy rossz gombnyomás miatt eltűnt minden…második nekifutás…..
  Szombaton Pestújhely ellen léptünk az asztalokhoz. A párost megvariáltam, ennek köszönhetik Illésék, hogy ismét nyertek a gyengébbik kettős ellen. Mi Rómeóval 1:0 10:8-ig húzkodtuk az oroszlán bajszát a Jancsa-Tóth Henrik páros személyében, de innentől ellenfelünk más dimenzióba került, aminek 3:1-es vereség lett a vége.Egyéniben magabiztosan nyeregették mérkőzéseiket a hazaiak, igazából csak Lampel volt verhető a számunkra, ezt Illés, és jómagam abszolváltuk, Bélának nem jött össze, bár hajtott, de csak hangban tudta felül múlni az ellenfelét….Én még egy parádés mérkőzésen diadalmaskodtam Tóth Henrik ellen, sajnos Rómeónk ismét csak szettet tudott nyerni, bár Jancsa ellen még ez is szép eredmény.
  Pestújhely -TASE 14:4

  Győzelmek: Saláta F 2, Illés R 1,5 Szakál B 0.5 Magai R 0

  Vasárnap a Hévíz gárdája látogatott el hozzánk. Sajnos hiába jöttek tartalékosan, hiába kezdtük fantasztikusan a mérkőzést, a vendégek kihasználták rutinjukat, és a tartalék Csiza is parádés napot fogott ki….Páros megszokott forgatókönyv, Illésék simán nyertek a gyengébb páros ellen, mi csak egy szettet tudtunk rabolni a jobbik kettős ellen….
  Parádés kezdés az első fordulóban, 3 győzelem, elhúztunk 4:2-re de sajnos ez sem volt elég innen ellenfelünk zsinórban 8 mérkőzést nyert, és ez megpecsételte a sorsunkat….Illés, és Szakál döntő szettben vesztett Csiza ellen, én nem bírtam gubicával, és sajnos Rómeó 2:0 8:1-es vezetésről vesztett Gubica ellen…..Így hiába nyertem ismér 2 partit “csak” a tisztes helytálláshoz volt elég….

  TASE-Hévíz 5:13

  Győzelmek: Saláta F 2, Illés R 1,5 Szakál B 1,5 Magai R 0

  Üdv:

  Salaf

 25. illés"puhoscsillésnyonyi' roland szerint:

  Gyenesdiás—-Tase 14:4 Puhos szemmel XD XD
  Megkezdtük repülésünk az nb2 ben.
  Jó időben ,jó hangulatban lekocsikáztunk a magyar pocsolyához ,odafele ettünk,ittunk zenét hallgattunk ,serdülő korú felnőtt-ifink alukált néha mert nála óra átállítás volt és 1 órával hamarabb a meeting ponton volt XD XD XDDDD.
  Iskolát megtaláltuk,termet kicsit nehezebben deeeeeeee mi mindent megoldunk mindig
  Dupla forduló volt,tehát kémkedtünk 1 kicsit a csoportunkban lévő másik két csapat erősségéről ,közben pedig koncentráltunk azért a saját meccsünkre is
  Párost behúztuk a Bélával (idejét nem tudom mikor kaptunk ki nemzeti bajnokságban blőőőőőőő) XD XD XD
  Ferkáék szenvedtek rendesen de partiban voltak,amit én láttam abban Feri sokat vállalt és abban hibafaktor volt,nem pedig X faktor 🙂
  Rómeó kicsit megszeppenve kereste ön-önmagát és gyakran a labdát Talán túlságosan tiszteli az ellenfelet ,mintha hiányozna belőle 1 kis Szűcs Balázs és a könnyed ,laza Nagy Danesz deeeeeeehát ő 1 másik személyiség aki nagyon jó kézzel van megáldva és amit szeretünk benne,h látja mi történik vele szettben és meg tudja csinálni a szettek közti tanácsok 90%-át ami 1 fiatal játékostól azért nem semmi .
  Bélánk hozta a formáját ,játéka elég stabil ,nem ront el könnyű labdát ,viszont az idegei még nincsenek rendben nem hiszem,h van olyan káromkodás amit kihagyott volna sőt pár újjal gazdagította a magyar szlogengáromkodás kódexet
  Ferka küzd a tenyeresével deeeeee szerintem pár edzés és azzal sem lesz gond ,szíve és hangja még mindig hatalmas és tekintélyt teremtő
  Rólam nehéz bármit is írni ,igazából jól éreztem magam az asztalnál élveztem a játékot ,labdabiztonságom még nem az igazi hála a júliusi teremstop-nak és az agusztusban 3x fogunk ütőt-nek
  Házigazdánk 1séges,jó kis csapat . Mondjuk a szurkolóinak az asztalitenisz etikai le nem írt illemszabály könyvet meg kéne venniük karácsonyra illetve írjanak Jézuskának,h azt is kérnek neccek -csuszák betapsolása és azoknak köszönhető ziccerek bebaszásának juhuhuhuhúúúúúúúúzása azért nem sportbaráti dolog . Persze nem ezen múlt az eredmény,ott és akkor ők voltak jobbak,ez mellett turul madarunk fejet hajt.
  Szakál—Illés páros
  Saláta”kicsit rohanok de szívem és hangom van” Ferenc 2
  Szakál” gecisfaszmegeszi a köcsögöt” Béla 1
  Magai “játszótéri szervákkal zabálják az életem de poénba már partiban vagyok” Rómeó 0
  Illés” tök jól érzem magam,minden működik,jók a körülmények is de azért csak kéne már 1 meccset nyerni bakker” Roland 0 azaz OTTÓÓÓÓÓÓÓÓ
  Na de semmi baj,dolgozunk tovább ez még erősen idény elei forma ,jó lesz ez ,nem lesz itt semmi gond
  Repülünk tovább
  Szombaton irány a nagyfalú és másnap jön hozzánk a Hévíz
  Hajótest stabíl
  lézer világít
  csojééééééééééééééé szá,szá,szá,szááááááááááá

 26. Saláta Ferenc szerint:

  Sziasztok!

  Ha vérmes reményekkel nem is, de egy jó bemutatkozás reményében indultunk a Balaton Északi végébe. Nos a mérkőzés a várakozásoknak megfelelően könnyed hazai győzelmet hozott, a tavalyi bajnokság középmezőnyének elején végző Gyenesdiás számára. Azért vannak biztató jelek…Illés Rolandunk a játékot élvezi, csak sajnos a szerencsével áll hadilábon, és bár a sok edzés kihagyás érződik játékán, valószínűleg a fontos mérkőzéseken ismét hozza az elvárt meccseket. Szakál Bélánk küzdött, néha hangosan publikálta teljesítményét a szép számú közönségnek, egy mérkőzést nyert, egyenlőre ízelgeti az NB II világát. FONTOS!!!! Az Illés-Szakál kettős folytatva a szép hagyományokat, simán nyerte a páros mérkőzését! Magai Rómeó mindent megtett, a mérkőzés vége felé már felszabadultan játszott, és szettet is tudott nyerni ellenfelével szemben. Jó magam a felkészülés végén befejeztem a kísérletezést, és erősen közepes játékkal, de annál nagyobb szívvel sikerült 2 mérkőzést nyernem, nem mellesleg a Gyenesdiási terem akusztikai próbáját is megtartottam, aminek nem mindenki örült…. Összességében a hazai nagy arányú győzelem egyenlőre megérdemelt, de remélem tavasszal itthon jóval nagyobb ellenállást fejtünk ki, és akár meglepetést is okozhatunk….

  Gyenesdiás-TASE 14:4

  Győzelmek: Illés-Szakál páros, Saláta F 2, Szakál B 1, Magai R 0, Illés R 0,

  Üdv:

  Sala