NB III. Közép-Dunántúl

Az utolsó fordulóra is maradt izgalom, de a legfontosabb információ: a TASE I. az őszi bajnok!!! A Turul madár aranyos fészekben telel és várhatja a tavaszt. Az ATC Tokod II. izgalmas csatában maradt alul Balatonalmádi ellen, de a  vereség ellenére Resszerék megőrizték 3. helyüket a Közép-Dunántúli régióban.

Kodolányi SE – Tatabányai ATSE I.   2-16

Salátáék nem bíztak semmit a véletlenre és újabb meggyőző játékkal rukkoltak elő Székesfehérváron. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben és kétséget sem hagytak afelől, hogy megérdemelten telelnek a bajnoki dobogó legfelső fokán. Pukkanhat a pezsgő, sülhet a bejgli, a fiúk megérdemlik az ünneplést!!!

Tatabányai győzelmek: Saláta – Nagy és Illés  – Szakál párosok, Saláta F. 4, Illés R. 4, Nagy D. 3, Szakál B. 3

ATC Tokod II. – Balatonalmádi AC    8-10

A párosok megnyerése után még bizakodtunk a hazai pontszerzésben, de erre a mérkőzésre igaz volt a szleng: nehogy már a nyúl vigye a puskát! A vendégek, a hibátlan Nyúl Christian vezetésével,  ellopták a két bajnoki pontot Tokodról. A házigazdákra nehéz tavasz vár, ha nem sikerül a munkahelyi elfoglaltságokat sikeresen koordinálni.

Tokodi győzelmek: Bohony P. – ifj. Sádli és Resszer – Vincze párosok, Bohony P. 3, Resszer K. 1, ifj. Sádli Gy. 1, Vincze T. 1