A hétvégén a 10. fordulóval  folytatódtak  az NB III. Közép- Dunántúli csoportjának küzdelmei. A múlt heti földindulás után újra érdekes fejlemények tették hektikussá a bajnokságot!

ATC Tokod II. – Herendi Porcelán SE    4-14

Ki hitte volna, hogy a múlt  szombati madárkopasztás után hazai pályán futnak méretes verésbe az üveggyáriak! Olyan a szereplésük, mintha Töröcsik Mari mellett ülnének a körhintán…Pörögnek – forognak, szinte belefájdul a nézők feje, meg a szakvezetésé is! Nehéz lehet logikus magyarázatot találni arra, hogy ilyen sima zakót hozott a porcelán-mikulás… Az utóbbi fordulók hullámvasutazása után félve tesszük fel a kérdést: hol van a végállomás?

Tokodi győzelmek: Bohony P. 2, Resszer K. 1, Vincze T. 1, ifj. Sádli Gy. 0

Veszprémi Rendőr SE – Tatabányai ASE        0-18

A Turul ízekre tépte a veszprémi Sünöket! Hiába meresztgették a tüskéiket, hiába a gumi(kaucsuk!) lövedékek, a felbőszített ragadozók ellen nem volt esélye a hazaiaknak. Szárnyaltak a vendégek és hazaérve a dobogó tetején találták magukat. Szusszanhatnak a fészekben egyet, de a jövő hétvégén Székesfehérváron már egy rágósabb falat vár rájuk. Figyelniük kell, nehogy valami sumák kakukk beletojjon a kecóba…

Tatabányai győzelmek: Illés – Szakál és Saláta – Nagy párosok, valamint Illés R. 4. Nagy D. 4, Saláta F. 4, Szakál B. 4