sziasztok!

Az UP CSB két fordulóban kerül lebonyolításra. Az A és a B osztály azonos napon és azonos helyszínen kerül megrendezésre.

Elnézést kérek, hogy a kiírás nem készült el a nevezési határidő előtt – a jó szándék vezérelt. Szerettük volna a nevezett csapatok tudatában, velük együttműködve a legmegfelelőbb versenykiírást elkészíteni az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Az őszi forduló(k) is pont ezen oknál fogva maradtak el a megszokottal ellentétben. Ígérem – ha egy módja lesz – a későbbiekben ez nem fog előfordulni.

Dátumok:

2018. március 4. DÁG-i helyszín
2018. június 3. TARDOS -i helyszín

Nevezett csapatok:

“A” csoport

Ács III
Ács IV
Sárisáp II
Tatabánya II
Tatabánya III
Tardos III
Tata V
Tata V I

Tata V II

Tata V III

(10 csapat)

“B” csoport

Kesztölc II
Kesztölc III
Kesztölc IV (lány)
Kesztölc V  (lány)
Dág II
Dág III

Dág IV

Tata IX
Tata X

(9 csapat)

A lebonyolítás menete:

1. A megyei utánpótlás csapatbajnokságra nevezhet minden Komárom-Esztergom megyei szakosztály.
2. Indulásra jogosult minden utánpótláskorú versenyző, aki 2000. január 01. után született.
3. A csapatbajnokság D.C. rendszerű lebonyolításban kerül megrendezésre.
4. A csapatokban fiúk és leányok is szerepelhetnek.
5. A csapatokat “A” és “B” jelzésű csoportokba osztja a Versenybíróság.
Az “A” ligában 2 ötös csoport (sorsolás alapján), a “B” ligában 1 ötös + 1 négyes (sorsolás alapján, esetleg egy fiú és egy lány csoport)

Az egy egyesületből nevező csapatokat a besorsolásnál lehetőség szerint szétosztjuk

A második forduló végén a csoportok első két helyezettje keresztbe játszik, a győztesek a bajnoki címért, az összes többi csapat helyosztót játszik.

6. Az itt nem szabályzott pontokban a MOATSZ Verseny és Szabálykönyve a mérvadó.

Megjegyzések:
A D.C. csapatok egy mérkőzésén minimum 2, maximum 4 fő játszhat (2×2 egyénit és a párost (akár , vagy további egy vagy kettő játékos a párost játszhatja – vagyis egy mérkőzésen belül csak a párosra lehet “cserélni”).
Az “A” és “B” helyekre a hazai, míg az “X” és “Y” helyekre a vendégcsapat írja a játékosai nevét. A mérkőzéslap kitöltése után cserelehetőség nincs, a további mérkőzéseken az adott fordulóban viszont játszhatnak a szakosztálynak más játékosai is ebben a csapatban.
Viszont fontos megjegyezni , hogy ha egy szakosztálynak kettő, vagy több csapata szerepel azonos osztályban, akkor egy játékos csak abban csapatban játszhat az adott bajnoki évben ahol az első mérkőzését lejátszotta. A szakosztály másik csapatában ezek után már nem játszhat, az átjátszás nem engedélyezett.

2018. február 05.        KEM-ATSZ Elnöksége