Az első két forduló váratlan eredményei után nagy várakozással tekintettünk a forduló párosításaira. Folytatódnak a meglepetések vagy az esélyesek végre felébrednek téli álmukból? A leányvári ifjak izgalmassá teszik a bajnokságot vagy a kisbéri csapat megugrik a mezőnytől? Jó néhány nyitott kérdésre választ kaptunk az elmúlt héten.

Pilismarót – Annavölgy    12-6

Feltehetően jókora fejmosást kaptak Volenszkyék  Sáfár Feri bácsitól a tardosi fiaskó után. Az Annavölgynek ezen a mérkőzésen nem volt veszteni valója, így jó mérkőzésre volt kilátás a Duna partján. A hazaiak nem bíztak semmit a véletlenre. A két páros megnyerése után Vida vezérletével biztosan nyerték a derbit. Dicséretre méltó, hogy ezúttal a vendégek közül mindenki hozzájárult a vállalható eredmény eléréséhez.

Leányvár 2 – Mogyorósbánya 4-14

Somogyi Misi vezetésével biztos vendég győzelem született. Az erősebb játékosállománnyal rendelkező csapat sikeréhez egy pillanatig sem férhet kétség, de Dósa Misi ismét bizonyította, hogy nemcsak játékával – 3 győzelem – hanem szisztematikus csapatépítésével is fontos láncszeme a megyei pingpongéletnek.

Vértesszőlős – Tardos Hegylakók     12-6

Az eredmény alapján talán kimondható, hogy a Szőlős kikerült az első két forduló gödréből és sikeresen abszolválta a hazai találkozót. Győzelmükkel megerősítették helyüket a tabellán és mindössze kettő pontra vannak a listavezetőtől. A Hegylakók ha pontoknak nem is, de a Csabán család gyarapodásának mindenképpen örülhettek a héten.

Leányvár 1 – Kisbér    13-5

A forduló rangadójára a leányvári metlakin került sor, ahol a Szikora- klán elsöpörte a Vállalkozókat, akik vitézül küzdöttek, de ma nem volt ellenszerük a rohamosan fejlődő Dósa- legényekkel szemben. Azon kívül, hogy a hazaiak kikaparták maguknak a gesztenyét, izgalmassá is tették a bajnokság hátralévő részét, bár erről az “élvezetről” Rauch Laciék szívesen lemondtak volna.

Négy fordulóval a vége előtt alsó – és felsőházra oszlott a bajnoki tabella mezőnye. Főleg az első helyezésekért várható izgalmas végjáték, hiszen még négy csapatnak van esélye a liga megnyerésére. A Sors különös pikantériájának köszönhetően az utolsó forduló olyan rangadókat tartogat, mint a Marót -Kisbér vagy a Szőlős – Leányvár 1.  De addig is izgalmas mérkőzések várnak a csapatokra és a szurkoló táborokra egyaránt.