Ebben a fordulóban tényleg papírforma -nagy arányú- győzelmek születtek. Ebből csak egy mérkőzés lógott ki és mindjárt azzal is kezdem az értékelést.


Annavölgy-Ács II.                     7:11

A házigazdák megnehezítették a jóval esélyesebb vendégek dolgát. A két páros megnyerése után az ácsiak nem gondolták,hogy még akár szoros is lehet a derbi.Váradi és Hegyi – a két Jani – nem adta könnyen a bőrét és három,  illetve két skalpot megszerezve szorossá tették a meccset.  Azért a végére helyre állt a világ rendje és Juhász Gabi, illetve Fehér András vezette vendégek behúzták a meccset.

Tardos II.-Vértesszőlős I                          4:14

Az új igazolásai nélkül kiálló vendégek könnyedén nyerték a meccset. A hazaiaknál Korencsi Gyuri próbálta megnehezíteni a jóval esélyesebb vendégek dolgát,  ami két egyéni és a páros meccs megnyerésével sem sikerült.

THAC II. – Leányvár II.                     16:2

Egyoldalú mérkőzés volt,  ahol csak Márton Tamás szép győzelme érdemel említést – melyet Hartmann Évike ellen aratott – illetve a páros is nyert a tatai utánpótlás páros ellen.

A harcra kész leányvári fakó

A hazaiaknál először szerepelt felnőtt bajnoki mérkőzésen Szakács Péter, aki 4 győzelemmel debütált.

A hosszabb kispad döntött! 🙂

Vértesszőlős II. – Mogyorósbánya                     0:18

Ezt hívják egyoldalú küzdelemnek. A jóval esélyesebb rutinos vendégek három szettet engedélyeztek a hazai fakónak. Reméljük a vereség nem szegte kedvüketés töretlen lelkesedéssel folytatják a szezont!

Eternit II. – Pilismarót                           3:15

Az előző fordulóban elszenvedett kínos kudarcot próbálták meg elfeledtetni a vendégek. Ez egy kicsit sikerült is nekik a lelkesen küzdő hazaiak ellen. Az eternitiek mindent megpróbáltak, de három meccs és egy pár szoros derbin kívül más nem sikerült nekik. Ha ilyen lelkesen játszanak továbbra is,  akkor jövőre még jobb eredményt érhetnek el.

Volenszky István