Ebben a fordulóban szintén több meccs volt nagyon egyoldalú. Viszont volt két meglepetés is, melyek közül az egyiknek az aránya a meglepő.

Leányvár II.-Eternit II.        1:17

Meglepetés a nyergesiek ilyen arányú győzelme a Leányvár második csapata ellen. Úgy látszik, hamar megszokták a versenyek légkörét a nyergesi legények.

Tardos II.-Ács  0:18

A jóval nagyobb játékerőt és rutint nem tudták ellensúlyozni a hazaiak. Hiába játszottak lelkesen a papírforma érvényesült.

Vértesszőlős II. -Annavölgy            1:17

Meglepetés a vendégek ilyen arányú győzelme a hazai pálya előnyét élvező szőlősiek ellen.

Vértesszőlős I. -Tatai HAC II.        10:8

A két páros megnyerése után senki nem gondolta, hogy a tataiak elvesztik a mérkőzést. A hazaiak az új igazolásokkal megerősödve és vezérletükkel (Kovács Ferenc és Sajtos Gábor) megfordították a vesztésre álló partit. A két bajnok esélyes csatájában a hazaiak kerültek lépéselőnybe. Tavasszal hatalmas presztízs meccsre lehet számítani.

Tardos I. – Pilismarót              14:4

Az 1:1-re végződő két páros szoros meccset ígért. Az egyéni meccsek rémálommá váltak a vendégek számára.A lelkesen és jól játszó, a szerencsével is szövetkező hazaiak megérdemelten nyerték a derbit. A vendégek az első elvesztett meccsek után hitehagyottan, rosszul játszva és lehorgasztott fejjel kullogtak haza. Azért a szokásos vendéglátás kicsit enyhített a súlyos vereség okozta traumán.

Volenszky István