Az első fordulóban a sorsolásnak megfelelően két olyan meccs is volt ahol az első csapat játszott a fakóval,  illetve erős gárda az új nevezővel. Ebből adódóan nagyon sima,  izgalommentes forduló volt. A második ill. újonnan nevezett csapatok majd remélhetőleg – a kapott játéklehetőséggel élve – nagyon hamar sokat fejlődnek és szorosabb meccseket fognak játszani ill. nyernek is.

Vértesszőlős I.-Vértesszőlős II.          18:0
Az eredmény önmagáért beszél:  a jóval nagyobb játékerőt képviselő csapat simán nyert.

Tardos I-Tardos II       16:2

A tardosi fakó meglepően jó eredményt ért el. A két nyert meccs mellett hatszor csak minimális különbséggel kaptak ki.  Ígéretes kis csapat  lehet belőlük a későbbiek folyamán.

Mogyorósbánya-Leányvár II.               18:0
Ezen a meccsen sem volt sok izgalom. A Szikora-klán újabb tagja, Ágoston is,  elkezdte a felzárkózást a testvéreihez. Remélem utoléri Őket vagy le is hagyja  játéktudásban.

Tatai Honvéd II. -Eternit II.             18:0
A bajnokság egyik esélye  nem hagyott kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat.

Pilismarót-Annavölgy                    15:3
A forduló egyetlen olyan találkozója volt ahol nem volt akkora különbség a két csapat között, mint a többi meccsen. Ennek ellenére a   nagyon koncentráló és motivált hazai csapat teljesen megérdemelten nyert a kissé hitehagyott vendégekkel szemben. Az Annavölgyben ennél sokkal több van és jobb teljesítményre képes.

Tisztelettel: Volenszky István