THAC I. – Kisbér Vállalkozók SE              17-1

Rövid időn belül másodszor csapott össze a két csapat, s az „újoncok” csatájából ezúttal is a tataiak kerültek ki győztesen. A várostrom most is elmaradt, így a honvédek biztosan tartották otthon a 2 bajnoki pontot. Figyelemre méltó viszont Balázs Ottó győzelme Takács felett! Nem kockáztatunk túl nagyot, ha azt állítjuk: kevesen lesznek ennek a klubnak a tagjai az idei szezonban!

Győzelmek: Takács – Licul és Bereczki – Barassó párosok, Bereczki Z. 4, Licul L. 4, Barassó M. 4, Takács J. 3

illetve Balázs O. 1


Dorog SE – Szomód SE                                15-3

A jelentősen átalakult Szomód Dorogon kezdte meg őszi szereplését, de Herczku Imre 3 győzelme egyben a csapat győzelmeit is jelentette. Ilyen összetételben nehéz pillanatok várnak a szomódiakra, míg  Hégli érkezésével tovább színesedett a Dorog játéka és a nehezen kezelhető szoftok arzenálja. Sok csapat meg fog szenvedni a bajnoki pontokért, ha teljes csapattal áll fel a Göb-legénység!

Győzelmek: GöbSárvári és Brinkusz – Hégli párosok, Sárvári J. 4, Hégli J. 3, Brinkusz J. 3 Göb S. 3

Illetve Herczku I. 3

Esztergomi ASE II. – Ácsi Kinizsi SC I.                 11-7

Szoros küzdelemben maradt a két pont a vendéglátóknál. Talán a hazai pálya, talán a nagyobb győzni akarás, talán a szerencse döntött, de tény, hogy a 8 döntő szettes meccsből hatot a Bárkány dr. és Bognár vezette esztergomiak nyertek. Szigeti Laci számára veszedelem lehetett ez az este, hiszen 7 nyert szettel nullázni nem akármilyen teljesítmény.

Győzelmek: Bárkány dr. – Horváth Á. páros,  Bárkány T. dr. 4, Bognár M. 4, Molnár L. 1, Horváth Á. 1

Illetve Ulrich – Szigeti páros,  Ulrich G. 2, Szalóki P. 2, Varga N. 2

Eternit Építők SE – Leányvár SE I.                                    13-5

A tavalyi B ligás bajnok a jó erőkből álló Eternitnél esett át a tűzkeresztségen, ahol a meccslap alapján papírforma eredmény született. A Szikora-testvérek szép győzelmeket arattak, de a Czap Zoltán – Tóth Pali duó egyelőre még kemény diónak bizonyult számukra. Szikszai Peti esetleges hazatérésével szép álmokat dédelgethetnek az építősök az idei évben.

Győzelmek: Czap Z. –Tóth páros, Czap Z. 4, Tóth P. 4, Sebők I. 3, Czap G. 1

illetve Szikora M. – Szikora K. páros, Szikora B.  2, Szikora K. 1, Szikora M. 1

MÜTF – Máriahalom                       18-0 jn.

Sajnálatos, hogy a két csapat nem tudott időpontot találni, amely mindkét fél számára elfogadható lett volna. Sic itur ad astra?