2012.09.17.

Megyei 2. osztály–3. forduló

Leányvár II–Annavölgy I  5 : 13

A halasztott mérkőzés eléggé  egyoldalúra sikeredett a házigazdák részére. Hiába nyert a Márton Tomi négy meccset ez csak a méretesebb zakó elkerülésére volt elég. A Tamás nagyon sokat fejlődve a liga egyik ígéretes tehetségévé vált. Dicséret illeti a Bánnfy Domokost a Zoli elleni meccs megnyeréséért. Az ifjak kezdik húzogatni az oroszlánok bajszát, de még vigyázni, mert az oroszlán harap.

Annavölgy II–Tardos  3 : 15

A liga egyik legjobb csapatát nem sikerült meglepni a házigazdák ifjú reménységeinek. Csak az Árendás Márkon tudtak bosszút állni a sok vereségért. Ha meccsrutint szereznek és szorgalmasan edzenek akkor jövőre szorosabb eredményt fognak elérni.

Tatai  AC IV–Máriahalom  10 : 8

A forduló legnagyobb meglepetése az eredmény.  A Trencsényi Tibi által vezényelt Ifjú titánok legyőzték a jóval esélyesebb vendégeket. A párosok egálja után a Tibi és a Szűcs Balázs 3- 3 győzelmével meglepetésre ha szorosan is, de otthon tartották a három pontot. A Szakács Peti és Balog Máté is hozzá tett a meccs megnyeréséhez. A vendég Kocsis Krisztián négy nyert partija kevés volt az üdvösséghez, pedig még a Sebi bá’ is besegített és nyert meccset. Szép volt Fiatalok, csak gratulálni tudok.

Mogyorósbánya–Pilismarót I  6 : 12

A két csapatot ezer éves barátság köti össze. Viszont az asztalnál vérre menő csatákat vívnak egymással az utolsó leheletükig küzdve. Ez most is így történt. A két csapat találkozói általában három esélyesek.  Az egyik párost előnyről el bukták, a másikat hátrányból nyerték a házigazdák. Az első kör után kiderült, hogy a vendégek vannak jobb formában és végig vezetve simán nyerték a meccset. A vendégeknél Vida Józsi hozta a négy és én a három meccset, de a többiek is kitettek magukért a két győzelemmel. A hazaiaknál Karkó Ernő és Barina Misi nem tudta megakadályozni a súlyos vereséget. A többiek nem voltak ebben segítségükre.

Pilismarót II–Vértesszőlős II  17 : 1

Egyoldalú meccsen a Berke Gyulát nélkülöző vendégek nem tudták megszorítani a házigazda csapatot. Vértesszőlősön biztos szorosabb meccset vívnak egymással.

Volenszky István