2012.09.10.

Megye 2. osztály 2. forduló

Tardos–Pilismarót II  11 : 7

Jó kis mérkőzés volt. A vendégek nem bírtak az Adamik Gyuri rettenetes szemcséjével. A tékozló fiunk Molnár Laci szép győzelmet aratott az igen tehetséges Mészáros Peti felett. A hazaiak hátsó emberei hozták a meccseket és így biztosították be megérdemelt győzelmet. A Tardos úgy látszik megtalálta a távozók utódait és továbbra is az egyik meghatározó csapat lesz a 2. ligában.

Annavölgy I–TAC III  5 : 13

A két páros megnyerésével kiderült, hogy itt nem sok babér terem a hazaiak számára. Hiába janiskodott a Váradi és a Hegyi az Ő két értékes győzelmük csak a nagy zakó elkerülésére volt elég. A Senkál Lajos mellett a női különítmény is hozta magát és így biztosították be a vendég sikert. Irigylem a Lajost, hogy ennyi csinos és jó játszó lánnyal van körül véve.

Vétesszőlős II–Máriahalom  4 : 14

A jóval esélyesebb vendégek bevetették a titkos fegyverüket a Sebi bácsit.. Az ifjú harcos két szép találattal segítette csapatát a győzelemhez. Remélem még sok meccset fog játszani a megyei ping-pong élet egyik ikonja. A hazaiaknál Dénes Győző próbálta tartani meccsben a csapatot , de három derbit nyerve is kevés volt az üdvösséghez.

Leányvár II–Pilismarót I  5 : 13

A rutinos Dósa Misi és az ifjoncok megpróbáltak borsot törni az orrunk alá. Ez részben sikerült is, de azért a győzelmünk nem forgott veszélyben. A Misi anti borítására nem igen éreztek rá a fiúk és csak én tudtam elkapni Őt. A legifjabb Szikora az Ágoston meccslabdáról kapott ki a 2. liga egyik legjobbjától Vida Józsitól. Nagyon sokat fejlődtek a csikók és látszik rajtuk a Misi és a Szikora klán keze nyoma. Jövőre már komolyan kell velük számolni.

Annavölgy II–Mogyorósbánya  2 : 16

A nagyobb játékerőt képviselő bányász legények ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Meglepő győzelmeket aratott Oláh Tamás a 2. liga élversenyzői közé tartozó Karkó Ernő és Barina Misi ellen. Most is bebizonyosodott, hogy senki ellen nem lehet biztosra menni.

Volenszky István