2012.09.10.

Megye II. osztály 1. Forduló

B liga I. forduló összefoglaló

Pilismarót I–Pilismarót II  8 : 10

Talán meglepetésnek tűnik az eredmény, de nem az. Ugyanis két egyforma erősségű csapat állt szemben egymással ezen a helyi derbin. A két párost a fakó csapat nyerve tett szert előnyre melyet végig meg is tudott tartani. Ehhez hozzájárult az én gyenge játékom is mivel egy meccset sem nyertem. Igaz háromszor 3:2-re kaptam ki. Hiába küzdöttek  fantasztikusan a többiek, sajnos hárman nem tudták megnyerni a csatát. Nagyon sajnálom Őket. Majd tavasszal megpróbálunk visszavágni.

Máriahalom–Mogyorósbánya  8 : 10

A forduló rangadóján fordulatos mérkőzésen dőlt el a két pont sorsa a vendégek javára. Hiába nyert a Péterfi Zsolt négy meccset ez is kevés volt az egységes vendégek ellen. A Barina Misi vezényletével és a többiek jó játékával sikerült elvinni a két pontot a bajnokság egyik esélyesének a terméből.

TAC III–TAC IV  11 : 7

A Trencsényi Tibi Által vezetett fiatalok megpróbálták meglepni a tapasztaltabb ellenfelet a házi derbin.. A Tibi a fiataloknak példát mutatva három szép győzelmet aratott, de ez még kevés volt. A nagy csapat Senkál Lajos és Dávidházi Piroska vezetésével tudatta, hogy ma még melyik a jobb csapat. Fiatalok nem kell elkeseredni, mert ti rohamosan fejlődve nem sokára utoléritek és legyőzitek a nagyokat. Ehhez csak szorgalom kell a tehetség megvan bennetek.

Annavölgy I–Annavölgy II  16 : 2

A helyi rangadóról sokat nem lehet írni, mert a lényegesen erősebb csapat nyert. Az előző meccsen leírtak itt is érvényesek a fiatalokkal kapcsolatban. Talán nem kellene gúnyolni a fiatalokat egyeseknek, hanem támogatni és az edzésen segíteni Őket. Pár év múlva nehogy visszakapják ezek az emberek ugyanezt a bánásmódot. Inkább becsülni kellene az Oláh Tamást aki felvállalta a fiatalok menedzselését.

Vértesszőlős II–Leányvár II  12 : 6

A kiegyensúlyozott hazaiak szép győzelmet arattak a vendég ifjak felett. Úgy látszik a leányváriak még az első meccsen nem igen tudták felvenni a bajnokság ritmusát. Kicsit bealudtak a kezdésbe. Hiába nyert a Márton  Tomi négy meccset jó játékkal ez kevés az üdvösséghez. Ennél  a leányváriakban több van.

Volenszky István