MEGYE II. OSZTÁLY   –  4. FORDULÓ

2012.10.01-10.07.

 A 4. forduló „csonka” fordulóra sikeredett, a halasztások miatt.  Meglepetés nem született, igaz a Főiskola csapata vereséget szenvedett Dorogon, de az inkább balszerencse  mint meglepetés….

ATC TOKOD  –  KISBÉR VÁLLALKOZÓK SE                   elhalasztva  10.16-ra

ESZTERGOM ASE II.  –  LEÁNYVÁR SE I.                       elhalasztva 10.27-re

TATAI AC II.  –  SZOMÓD SE                           13 : 5

… játszottunk, győztünk… Úgy, ahogy …  a részleteket már taglaltuk a fórumon…

VÉRTESSZŐLŐS SE I.  –  ETERNIT SE            11 :  7

Simán nyertünk, csak a Czap szemcséével és a malacaival nem bírtunk.”

Kovács Csaba röviden és tömören megfogalmazta a meccsen történteket.

Talán még annyi, hogy Zachara Szilveszter három partija figyelemre méltó.

Czap Zoli ezen a napon nagyon kitett magáért. Talán ha a  Pap, Sánta, Mátyás trió egy picivel jobban összpontosít, akkor nem lett volna olyan „sima a sima”…

Kovács F:3, Kovács Cs.: 3 Zachara: 3, Berke G.: 1 Kovács F – Zachara  páros

Czap: 4 Sánta:1, Mátyás: 1,  Czap-Mátás páros

 

DOROG SE – EDUTUS FŐISKOLA DSK                   10 : 8

„Mellékelten küldöm a Dorog ESE-EDUTUS Főiskola DSK (10:8) találkozó meccslapját. Hazai két páros győzelem után végig szoros, izgalmas mérkőzésen maradt otthon a két bajnoki pont. Széles Gabinak menet közben beállt a nyaka, így ellenem a 10. meccsen már elég passzívan játszott és utána a kényszerű csere sem segített. A 3:2-es meccsekből is látszik, hogy bármi lehetett volna az eredmény, de most a szerencse az esélytelenebb csapat mellé állt.”

Kara Tibor – Dorog SE

„Ami nincs a meccslapon ( krónikához): legjobb játékosunk, Széles Gabi az első mérkőzésen lesérült, így 2:1-es vezetésről kikapott Göbtől.

Utána még próbálta erőltetni a játékot, de nem tudta felemelni a kezét, így vesztette a következőket is.A 4. meccsét már nem engedtem lejátszani félve a nagyobb sérüléstől, beszálltam, de nem tudtam megmenteni az egyik pontot.Ilyen balszerencsével (Gabi sérülése, 2 meccs 3:2-es elvesztése) a papírformai győzelem helyett 10:8-as bukta.     🙁   Baloghy Peti viszont szenzációsan játszott! A Kara Tibi elleni veresége is mind 10 fölötti szettekben volt!”

 Dr. Henkey István – EDUTUS

 TATABÁNYAI ATE SE II.   –  ÁCS KINIZSI SC                 7  :  11

Kicsit talán szorosabbra sikerült ez a mérkőzés mint ahogy azt a vendégek tervezték.  Ez betudható Bánfalvi remek játékának / 4 győztes mérkőzés  /  rá nem jellemzően a 3/2-es partikat most neki sikerült behúznia…  🙂   Tarnóczi is két kiki meccset hozott, és ezzel el is fogyott a történet…  A fiatalok csipegettek, a nagyok haraptak. Ez pont egy  zakóra volt elég. De tavasszal és a következő szezonban szerintem a TASE ifjú titánjainak is megjön az étvágya….  🙂

Bánfalvi: 4, Tarnóczi: 2,   Bánfalvi – Tarnóczi páros

Ulrich:3, Juhász: 3, Szigeti: 2, Czinkóczi: 2  Szalóki – Juhász páros

Pósfai Zsolt

2012.10.10.