B liga 8. forduló összefoglaló

Ács II–THAC II  12 : 6

A forduló derbijén a cukros legények Fehér Bandi és Juhász Gabi vezérletével könnyedén nyertek a két fős ezred ellen. Ugyan is a vendégeknél ketten otthon hagyták a gyorstüzelő ütőjüket. Meglepő a Trencsényi Tibi nullázása aki ennél tud jobban is játszani.

Annavölgy–Mogyorósbánya  6 : 12

A két bányász csapat küzdelméből az egységesebb vendégek kerültek ki győztesen. Barina Misi és a Matisz Feri jó játékának köszönhetően ha nagy küzdelemben is, de végül ilyen arányban is megérdemelten győztek. Most a Somogyi-Karkó duó muzsikált gyengébben. A hazaiaktól Váradi Jani és a Hegyi Jani 2-2 győzelme szép fegyvertény.

Eternit II–Vértesszőlős I  5 : 13

 Nem okozott különösebb gondot a meccs megnyerése a Kovács Feri nélkül felálló vendégeknek. Hiába győzték le a negyedik embert a hazaiak ez csak a tisztes verséghez volt elegendő.

Leányvár II–Tardos I  0 : 18

Ezen a meccsen csak a különbség volt a kérdéses, de a végére már az sem. Itt talán a Csabán Béla három 3:2 necces győzelme okozott kis meglepetést.

Vértesszőlős II–Tardos II  6 : 12

Igazi alsóházi rangadó volt, de azért a jobbik csapat megérdemelten vitte haza a két pontot. A vendégeknél a Korencsi Gyuri–Hornyák Tamás nem talált legyőzőre és ez el is döntötte a két pont sorsát.

A 7–dik fordulóból halasztott meccsről Rácz Attila a következőket írta.
Leányvár II–Vérteszőlős II  13 : 5

  A baráti üdvözlés után a páros fej fej mellett haladt. egy vesztés és egy győzelem. Majd röviddel az egyéni megkezdése után már átvettük a vezetést. Az egyik kellemes meglepetést a leányvári csapatnál Putz Ákos érte el, aki  négyet nyert kemény küzdelemben. Itt már nem lehetett elvenni a leányváriak győzelmét, már a vége előtt eldőlt a meccs. Így a leányvári gárda megszerezte a szezon első győzelmét. A végén vendég csapat ha nem is győzelemmel, de teli hassal térhetett haza.
Volenszky István