Összefoglaló a B liga VI. fordulójáról

Vértesszőlős I–Mogyorósbánya  13 : 5

A forduló rangadóján a két megnyert páros után a hazai csapat már jó helyzetben várta az egyéni küzdelmeket. A szőlősiek két hátsó embere is sokat hozzátett az ilyen arányú győzelemhez. A Szilveszter két meccset nyert, de még hogy. A Somogyi Misi elleni döntő szettet a régi idők játékát idézve 21-19 nyerte meg. Az ifjú Berke is nyert egy meccset. Azt talán felesleges is megjegyezni a két Kovács hozta a négyet. A vendégcsapatból a rutinos örökifjú Somogyi Misi úgy látszik bringával ment a derbire és elfáradt így nyeretlen maradt. Az Ernőnek is csak egyszer gratulált az ellenfél. Így nem sok esélye volt a vendégeknek a szoros eredmény elérésére.

Vérteszőlős II–Ács II  0 : 18

A rutinosabb és nagyobb játékerőt képviselő vendégek simán győztek. A hazaiaktól nagyobb ellenállás is elvárható lett volna.

Tardos II–Pilismarót  2 : 16

A hazai csapat csak megnehezíteni tudta a Marót dolgát. Volt egy pár szoros derbi, de a rutin győzött a lelkes tardosi fakó ellen. A vendéglátásban jók voltak a helyiek.

Tardos I–Tata II  9 . 9

Az előző meccsel egyszerre zajló derbi hatalmas küzdelmet hozott. A Pósfai Zsolti 0-2 ről fordítva nyert a tolikirály Adamik Gyuri ellen és ez bizonyult sorsdöntőnek, hogy a meccs X lett. A Tardosból kiemelkedett a Mészáros Peti aki csak a rutinos Póstól kapott aki aki 4 meccset nyert. A Trencsényi Tibi régi játékával hozta a három partit. A Verára ráférne egy kis konditermi edzés a jobb erőnlét megszerzése érdekében. A Csabán család most haloványabb volt a kelleténél.

Leányvár II–Annavölgy  3 : 15

A rutin győzött az ifjonti lelkesedés fölött. A Márton Tomi most is hozta a két meccset, A Hegyi Jani dupla vastag ütőjével is megbirkózott. A legifjabb Szikora az Ágoston is megmutatta, hogy nem akar lemaradni a bátyóktól.

Volenszky István