Megye B Liga összefoglaló Tavasz 5. forduló

Mogyorósbánya–Tardos  11 : 7

Mindjárt a forduló rangadójával indul az összefoglalóm. A  egységes hazaiak nagyon készültek az őszi vereség megbosszulására. A bányászlegények közül mindenki hozzátette a magáét a simának tűnő győzelemhez. A highlandereknél a két Csabán betlijét nem tudta ellensúlyozni a Mészáros, Adamik 3-3 győzelme sem. A meccs után a szokásos vendéglátás döntetlenül végződött.

Tata II–Tardos II  14 : 4

A jóval rutinosabb tataiak simán behúzták a két pontot.Az ifjú Szűcs Balázs azért megtapasztalta, hogy nincs a B ligában sem könnyű meccs.

Pilismarót–Vértesszőlős II  16 : 2

A hazaiak ilyen arányú győzelme is megérdemelt. A szőlősiek mindent megpróbáltak és egy pár meccsen megszorongatták a vendéglátókat, de a rutin a végén azért kijött.

Leányvár II–Ács II  2 : 16

A hazaiak mindent megpróbáltak, de  a vendég csapat túl erős ellenfélnek bizonyult. Magabiztos, rutinos játékkal győztek az ácsiak. Márton Tomi most is hozta a két meccsét és a Juhász Gabi elleni győzelme nagyon szép teljesítmény. Azért az ifjaknak még sokat kell fejlődni a következő szezonra.

Annavölgy–Eternit II  15 : 3

A tavaszi szezonra nagyon sokat fejlődő bányászlegények simán otthon tartották a két pontot. A kocsmáros Zoli jó pálinkája azért feledtette a vereség keserű ízét.

Volenszky István