Megyei B liga tavasz 3. forduló és a halasztott meccsek

Az annavölgyi és a pilismaróti csarnok újra nyitása után ez a két csapat példamutató gyorsasággal pótolta az elmaradt meccseiket. Ehhez kellett az ellenfelek segítő kész és sportszerű hozzáállása is. Köszönjük.
Hasonló cipőben jár a Tardos két csapata is a csarnokuk felújítása miatt. Kérem, hogy Őket is támogassátok a meccsek mihamarabbi lejátszásával illetve az esetleges pályaválasztói jog felcserélésével, ha igénylik.
Volt ezekben a fordulókban több nagyon sima győzelem amikről sokat nem lehet írni.

I forduló

Annavöly-Pilismarót  8 : 10

A forduló rangadójára került sor az elmaradt meccsen. A vendégek a két páros megnyerése ( az egyiket 0:2-ről ) után nem gondolták, hogy ilyen nehéz derbi elé néznek. A hazaiak oroszlánként küzdöttek minden pontért. A Váradi Jani kakukkos óraként ütött csak sokkal többször és pontosabban. A Jani minden meccsét nyerve tartotta a csapatot a felszínen. A derbi talán azon ment el, hogy a Hegyi Jani 2.0 előnyről kikapott tőlem. A marótiak legjobbja a Kínából importált apró termetű Ostermann Béla volt három győzelmével. Az annavölgyiek nem érdemeltek vereséget. A fehér asztalnál döntetlen született a jó kis házi pálinka kóstolásában.

Leányvár II-Mogyorósbánya  0 : 18

A gyengébb csapat nyert ( egy- két szettet ). A rutinos öreg rókák tanítják az ifjakat pinyózni. Nem sokára majd a fiatalok oktatnak minket. Lásd a Szikora klán hová jutott.

II. forduló

Ács II-Tardos II  17 : 1

Erről a meccsről sok mindent nem lehet írni.  A papírforma érvényesült és a jobbik csapat simán besöpörte a két pontot.

Annavölgy-Vértesszőlős II  16 : 2

A tartalékosan felálló hazaiak simán nyerték a szőlősi fakó elleni a meccset.

Pilismarót-Tardos I  8 : 10

A hazaiakat fűtötte az ősszel kapott, de nem kért nagyméretű zakó. Mindent megpróbáltunk. Még be is fűtöttünk hátha a barátaink nem bírják a meleget. Ez sem használt, pedig a két páros megnyerésével jól indult a meccs. Nem volt receptünk az Adamik Gyuri szemcséje és a Peti nagyon sokat fejlődött kulturált játéka ellen. Még azt is elbírták, hogy a Vendel nem nyert meccset. Mi viszont nem tudtuk ellensúlyozni a legjobb játékosunk Vida Józsi Tardos fóbiáját aki csak egy meccset nyert.

III. forduló

Vértesszőlős I-Tardos II  18 : 0

A hazaiak két hátsó emberük önbizalmának jót tett a négy -négy egyéni győzelem. Így talán a későbbi meccseken jobban elhiszik, hogy tudnak nyerni Ők is,  nem csak az első két emberük.

Mogyorósbánya-Vértesszőlős II  18 . 0

A hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Remélem jövőre az újonc csapatok sokat fejlődve nagyobb ellenállást fejtenek ki.

THAC II-Leányvár II  16 : 2

A pályaválasztói jog őszi felcserélése miatt ez a meccs Leányváron volt. A két fiatallal felálló Tata könnyedén behúzta a meccset. A hazaiaknál a Márton Tomi vitézkedett és nyert két meccset.

Pilismarót. Eternit II  18 : 0

A nyergesi legényeknek meg kellene tanulni meccset játszani. Ennél Ők sokkal jobb játékosok.  Az összes kiélezett labdamenetet elbukták. Ha rutint szereznek sokkal szorosabb meccseket tudnak játszani a későbbiekben.

Ács II-Annavölgy  14 : 4

Hazai győzelem egy két meglepetéssel. A Hegyi Jani szivacsával se a Fehér Bandi se a Vurovecz Józsi nem bírt és még egy páros is elment.  Azért nem forgott veszélyben a biztos ácsi siker.
  

Volenszky István