Megye “B” Liga összefoglaló – Tavasz 1-2. forduló

Sajnos több meccs lett halasztva a két fordulóban az annavölgyi illetve a pilismaróti sportcsarnok ideiglenes bezárása miatt.A Maróti csarnok a héten már nyitva van így remélem rövid idő alatt tudjuk pótolni az elmaradt meccseket.
Köszönöm a segítségét azoknak a csapatoknak akik elküldték a meccslapot illetve egy pár sort írtak a derbiről. Akiknek derogál nekem elküldeni a mérkőzés lapját azok ne várják el tőlem a tudósítást.

I. fordulót:

Annavölgy-Pilismarót: halasztva a fenti okok miatt

Eternit II-THAC II  1:17
Az Eternit teremben csak a csarnok teteje volt acélos. A hazai csapat elég hitehagyottan játszott, talán csak Pataki Zoltán volt a topon. A többiek ennél jóval többre képesek. A vendégek ifi játékosai igen komolyan vették a meccset, igyekezetük meg is látszik az eredményen.

Leányvár II-Mogyorósbánya:  halasztva a szünetre.

Vértesszőlős II-Vértesszőlős I   0:18
Erről a meccsről sok mindent nem lehet írni, hacsak azt nem hogy a papírforma érvényesült. Azért pozitív, hogy a fakó csapat becsülettel küzdött a jóval nagyobb játékerőt képviselő nagy csapat ellen.

Tardos II– TardosI   2:16
A tardosi tartalék csapat nem tudott élni a hazai pálya előnyével és lehúzta a gyufát. Pedig Ők is hozzászokhattak a zord körülményekhez. Meglepetés  Csabán Vendel két veresége.

II. forduló:

THAC II–Vértesszőlős I   8:10
A forduló rangadóján a  vendégek megint szoros meccsen győztek a hazaiak ellen. Kovácsék a papírforma alapján biztos 9 meccsel a „zsebükben” érkeztek a találkozóra, és bíztak a hátsó két emberük jó szereplésében.Ez a taktika be is vált és Berke Gábor az utolsó meccsen legyőzte az ifjúsági Balog Rolandot 3:2 arányban. A hazaiaktól  nagy bravúr lett volna a pontszerzés, mely elmaradt a végig sportszerű mérkőzésen.

Pilismarót–Tardos I.  :   halasztva február 26-ra

Annavögy–Vértesszőlős II.  :   halasztva a csarnok bezárása miatt

Eternit II–Leányvár II   10:8

Fergeteges jó meccset játszott a két csapat,  a felújított leányvári teremben. Az őszi szezonban elszenvedett nagy zakó miatt fűtötte a leányváriakat a visszavágás lehetősége. A Márton Tomi vezetésével -aki minden meccsét megnyerte-mindent meg is próbáltak. A szoros meccsen végül a jól koncentráló esélyesebb csapat nyert. A sokat fejlődött ifjak nem keseredtek el a vereség után sem.

Volenszky István