Megye „A” Liga összefoglaló – Tavasz 7. forduló

2012.04.02-04.08.

ESZTERGOMI ASE II. – ETERNIT SE I :       8 : 10

A forduló rangadója  igen csak sok izgalmat hozott a csapatok számára.  A mérkőzéslapot elnézve, gigászi küzdelmek folytak  az asztaloknál.  Az esztergomiaknál „fonák ölőnek” bizonyult Makovics Tamás, aki három meccset nyert – mindet 3:2-re. Bognár Miki is hozta a formáját és a 3 partit – ebből is kettő 3:2-lett… A mérkőzés kimenetelét döntően befolyásolta, hogy a házigazdáknál  Horváth Ákos nem igazán érezte a „mindenhonnanfonák” játékot.  Az ö betlije el is döntötte a mérkőzést.

TATABÁNYAI ATE SE II.  –  DOROG:      17 : 1

Papírforma szerint a forduló másik rangadójának ígérkezett a dorogiak „turulfészekbe” való látogatása. Az őszi 10:8-as TASE győzelem  fényében most is izgalmas mérkőzés volt várható. Hát nem lett az…. A dorogiaknak talán szűkös volt a „fészek” és nem tudták játszani saját játékukat. Göb, Hégli és Kara nullázása több volt mint megrendítő a vendégek számára… Az egy szem győztes partit Sárvári húzta be azt is  3:2-re….

ÁCS KININCSI SC I.  – MÜTF DSE TATABÁNYA:       9 : 9

A két csapat a jelenlegi bajnokság során most találkozott első alkalommal „élőben”. A  MÜTF  csapata most nem szerzett olyan könnyen pontot mint az ősz folyamán, amikor is az ácsiak nem jelentek meg a mérkőzésen…  A csapatok a mérkőzés folyamán  mindvégig  fej-fej  mellett haladtak. A hazaiakban Ulrich tartotta a lelket / 4 partit nyert / a vendégeknél Csiri-Kis és Solymos vitézkedett.  Az utolsó körből azonban a házigazdák  jöttek ki jobban  / 3:1/  és „mentették az egy pontot. A mérkőzéslap alapján igazságos döntetlen született  –  gondolom a két csapatnak erről más a véleménye….

KISBÉR VÁLLALKOZÓS SE – MÁRIAHALOM KSK:    14 : 4

A vendégek két „ászuk”  nélkül  /Péterfi, Lénárt/ érkeztek a mérkőzésre és ezzel már a kezdés előtt  el is dőlt a két pont sorsa….

LEÁNYVÁR SE I.  –  SZOMÓD SE:    14 : 4

A leányvári „márvány teremben” nem  izzott a levegő.  A mérkőzés összefoglalóját talán az jellemezné a legjobban, hogy már két Szikora is döntetlenre hozta volna a mérkőzést…  A  harmadik Szikora megnyerte… Jókai Csongor pedig bevitte a kegyelem döfést….  Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy ha a Herczku családnak kicsit nagyobb szerencséje van / Imi kétszer kapott ki 3:2-re és a párost  is 3:2-re vesztették el /  akkor nem lett volna ilyen nagy arányú a vereség.

Pós