Megye „A” Liga összefoglaló – Tavasz 3. forduló

DOROG   –  MÁRIAHALOM :    15 : 3

A Máriahalmiak a dorogi csarnokba inkább focit vittek volna szívük szerint és egy kispályás derbit  döntötték volna el a két pont sorsát.  Az eredmény lehet, hogy akkor fordított lett volna. De így…  Hégli megint megtréfált mindenkit  a szemcsével és ismét négy partit húzott be. Meglepetésre Göb is csatlakozott hozzá  négy sima győzelemmel.                       

ETERNIT  – SZOMÓD :      16 : 2

A „szivacs nélküli csapat”  lefonákozta az ellenfelet az asztalról….  🙂    A  két  SZOMÓDI  győzelem „családi összefogásból” született / Herczku / .

THAC I . – LEÁNYVÁR I. :     18 : 0

A mérkőzés Leányváron került lejátszásra / vissza csere / . Ezen a napon leányváron egy valami volt kemény még pedig a lilahagyma a zsíros kenyér mellé…   🙂  Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy azért  Barassó és Licul tudna egy két érdekes dolgot mesélni a szoros szettek ellopásáról….  Jókai Csongor volt a Leányvári csapat meglepetés embere. Mindenkitől  „lopott” szettet, Licultól majdnem meccset is.

ESZTERGOM  –  KISBÉR:        10 : 8

A hazaiaknak ez a találkozó elég izgalmasra sikerült , habár tudták mire számíthatnak az őszi 9:9 után. Horvát és Bognár vitte a csapatot a vállán, Molnár  két győztes partija mellé két izgalmas 2:3 vereséget gyűjtött be.  A Kisbérieknek  a jobb eredmény eléréséhez kellett volna a hátsó emberek győzelme. Azt már ki sem emelem, hogy Balázs  Ottó már megint négy partit repített!

TASE  –  ÁCS :   16  :  2

Úgy is írhattam volna hogy  TASE – SZALÓKI 16:2…..  A Turul „kis fiókái” nem sok esélyt hagytak a vendégeknek, akik elég  tartalékosan álltak  ki ezen a napon.

Pós