2012.05.06. A LIGA ÖSSZEFOGLALÓ – TAVASZ 10. FORDULÓ

MÁRIAHALOM KSK – LEÁNYVÁR SE I. :    9 : 9

Az őszi elcserélt pályaválasztás miatt a Máriahalmiak látogattak a sziporkázó Szikora „katlanba”, ahol meglepetésekből most sem volt hiány. Szikora Bence tarolt. Egy szett vesztéssel hozta a négy partit. Marci kezében volt a mérkőzés megnyerése, de jelenleg Péterfi még jobb / dumában…   🙂   / A 3:2-re elvesztett mérkőzés, mint később kiderült igen fontos momentuma volt a mérkőzésnek, mert a Csongor ellen is igen szorosan de a Máriahalmi „szervagép”  nyert.  Talán ha a mérkőzés előtt Kristóf nem dönt úgy, hogy a „gyilkos” antit szoftra cseréli…. akkor talán hozza a kötelező győzelmeket. De így csak nagy csatában és Kocsis Lali két elszerválásának köszönhetően nyert 3:2-re. Bence szerint ez a döntetlen is úgy „megviselte” a Máriahalmi „aranylábúakat”  / a hétvégén fociban 8:0 Annavölgy ellen /, hogy már a visszavonulást fontolgatták …  🙂   Hát ez a visszavonulás eléggé ott lebeg a fejük felett…….

MÜTF DSE TATABÁNYA – KISBÉRI VÁLLALKOZÓK SE :  11 : 7

Az őszi  döntetlen miatt a hazaiak mindenképpen a két pontot otthon szerették volna tartani, igaz ez elég nehéz feladatnak ígérkezett a lendületben lévő VÁLLALKOZÓKKAL szemben.  A lendület most csak Balázs Ottóban volt meg, aki megint hozta a négy partit. A  hazaiaknál mindenki egyenletes teljesítményt nyújtott, egyedül Dr. Henkey állt hadilábon a szerencsével, ugyanis két mérkőzést is 10 fölötti szettekkel bukott el 3:2-re.  Rauch elleni mérkőzésen kifejezetten sok „malac röfögött”  🙂  Megtört a Kisbéri lendület, ami az utolsó mérkőzésen az ETERNIT ellen még tovább lassulhat…

DOROG SE – ÁCSI KINIZSI SC I. :  11 : 7

A mérkőzés embere hazai részről Göb Sanyi volt aki 3 partit nyert, igen szoros küzdelemben. Sárvári hozta a kötelezőket, Brinkusz pedig tőle nem megszokott módon de „összefaragott” három partit.  A  vendégeknél kevés volt Ulrich 4 partija a győzelemhez. A bányászvárosiak ezzel a győzelemmel majdnem befogták a szomszéd vár Esztergom csapatát.

A többi mérkőzés és az érmek sorsának eldöntése halasztva….  🙂

Pós