” …a Dunántúl új bajnok csapata, és egyben a legeredményesebb utánpótlás nevelő klubja első ízben a Tatabányai ATE SE …”

Az idézet a MOATSZ honlapján olvasható, s az apropó, amely alapján a megyeszékhely egyesülete kiérdemelte ezt az elismerést az volt, hogy óriási TASE sikert hozott a XIV. Noszlopy Gáspár Kupa!

Három korosztályban 5 megye és Budapest közel 60 versenyzője indult Dunántúl utánpótlás korú játékosainak rangos tornáján. Megyénket a TASE két ifjú reménysége, Nagy Dániel és Magai Rómeó képviselte.

A serdülők között mindketten kiemeltek voltak – országos ranglista helyezésük alapján. Rómeó a 4 közé jutásért lejátszott mérkőzésen megsérült. Rövid ápolás után folytatta a küzdelmet, de ezen  a mérkőzésen vereséget szenvedett. Dani szenzációs játékkal úgy nyerte meg a kupát, hogy noszlopi, veszprémi, bvsc-s és malévos ellenfelei egyetlen szettet tudtak elvenni tőle!

Ezt követően a két fiatal az ifjúsági kategóriában állt asztalhoz. Rómeó sérülését feledve hatalmas küzdelemben, míg Dani végig tökéletesen koncentrálva egészen a döntőig menetelt! A “házi ” döntőben érvényesült Nagy Dani versenyrutinja, de ezen a mérkőzésen is magas színvonalú játéknak tapsolhatott a lelkes publikum!

Így a Komárom-Esztergom megyei csapat az egyéni eredmények alapján elnyerte a Dunántúl bajnokának járó vándorserleget!

Serdülő egyéni

1, Nagy Dániel     Tatabányai ATE SE
2, Vass Mihály     Malév SC
3, Kovács Gábor  BVSC
és Both Levente   Malév SC

Ifjúsági egyéni

1, Nagy Dániel           Tatabányai ATE SE

2, Magai Rómeó         Tatabányai ATE SE

3, Fenyves Máté         Veszprémi Dózsa SK

és Rózsahegyi Bence  Balatonfüred FC

A KEM-ATSZ Elnöksége nevében gratulálunk a két ifjú versenyzőnek és az egyesület szakmai vezetésének ehhez a szép sikerhez!

Lukács Csaba, KEM-ATSZ elnök