Kedves Sporttársak!

Most, hogy a második forduló is véget ért egy gyors összegzést szeretnék írni az új versenykiírásunk, új szabályaink be/nem/tartásáról….

A 2012-2013-as bajnokság versenykiírásában szerelő új elemek, /főleg a halasztás és a mérkőzéslap beküldésének szabályaira  gondolok/ az első két fordulóban „tesztelésre kerültek”.

Ezzel egy időben az ideg rendszerem ,a  tűrőképességem és az empátiám is tesztelés alatt állt.….

 Verseny kiírásunk szabályait együtt fektettük le az elnökségi ülésen a csapatok vezetőivel – már aki ott volt, már aki időben érkezett…. De a végeredmény mindenki számára elérhető a weboldalon és minden csapat meg  kapta e-mailen is.  Ezek után nem értem azon csapatok vezetőit és kapcsolat tartóit akik nem hajlandóak időre elküldeni a mérkőzés lapokat.  Nem hinném, hogy olyan nagy feladat egy e-mailhez csatolni a dokumentumot és nyomni egy „küldés” gombot.  Ezzel az egyszerű mozdulattal elismernék a többség akaratát,a munkánkat  és nem okoznának kellemetlenséget a többi csapatnak azzal, hogy az információk akadozva jutnak el a nagyérdeműhöz. Ha ennyi felelősség érzet nincs az egyes csapatokban, akkor milyen alapon várnak korrekt tájékoztatást és bajnokság bonyolítást???  Hogy fognak ezek a csapatok megfelelni a következő évben a MOATSZ  követelményeknek???

Az első két fordulót még a „betanulás időszakának” tekintettük. Most már minden csapat figyelmét többször felhívtam az új szabályokra és azok betartására, és a szabályok be nem tartásának következményére!!!!  Most ezúton kérnék még egyszer minden csapatot, hogy:

–           a halasztásos e-maileket ÍRJÁK MEG ha sor kerülne halasztásra. A szóbeli megegyezést írásos regisztrálás is kövesse! A két koordinátor várja az e-maileket.

–          a mérkőzéslapokat legkésőbb a mérkőzést követő hét kedd 24 óráig a koordinátoroknak eljuttatni                    szíveskedjenek   FŐLEG AZ I. OSZTÁLYRA ÉRVÉNYES!!!!

Napi szinten elég sok időt töltök a KEM-ATSZ  dolgaival. Kérem segítsétek a munkámat /amit most még szívesen teszek… / mert nem magamért hanem ÉRTETEK- NEKTEK  teszem.

A 3.fordulóval kezdődően a türelmi idő, a betanuló időszak véget ért! Kérek mindenkit a szabályok betartására, ha nem mindenki viselni fogja a versenykiírásban lefektetet következményeket!

Szerintem ne okozzunk csalódást egymásnak és a pingpongos közösségünknek!

Köszönettel:

Pósfai Zsolt