JEGYZŐKÖNYV

Amely készült a KEM-ATSZ Kibővített elnökségi ülésén, 2011. augusztus 18-án, Tatán, a THAC Székházban ( 2890 Tata, Május 1. út) 17.00-tól 19.00-ig.

Lukács Csaba, a KEM-ATSZ elnöke köszönti a megjelenteket, és megállapítja, hogy 4 elnökségi tag, Agócs József, MOATSZ régiós vezető, valamint 13 tagegyesület képviselője jelent meg a kibővített elnökségi ülésen. ( Jelenléti ív mellékelve). Bejelenti továbbá, hogy a 2011. július 1-jén megalakult THAC Asztalitenisz szakosztálya felvételét kérte a KEM-ATSZ-ba, amelyet az Elnökség elfogadott, így a THAC – (a befizetett tagsági díj után) – a KEM-ATSZ teljes jogú tagja lett ( KEM-ATSZ Alapszabály III./7. §. 3. pont alapján).

  1. Levezető elnöki feladatot Lukács Csaba látja el. Felkéri a Jegyzőkönyv vezetésére Herczku Évát ( Szomód SE), a jegyzőkönyv hitelesítésére dr. Henkey István ( MÜTF SE) és Nagy Csaba ( TASE) sporttársakat, akiket a szavazásra jogosultak egyhangúlag elfogadtak.
  2. A Meghívóban rögzítek napirendi pontokat a jelenlévők – a sorrend módosításával – egyhangúlag elfogadták. Új napirendi pont felvételére nem került sor.
  3. Agócs József régiós vezető tájékoztatója az NB-s csoportok szervezéséről, a – dr. Henkey István kérdésére – a THAC elutasított pályázatáról, régiós versenyekről, a bírói és versenybírói képzésről, valamint a Sport 21 utánpótlás programnak, a megyét érintő kérdéseiről, Leányvár és Annavölgy sikeres pályázatáról.
  4. Nevezések leadása, nevezési díjak befizetése Mogyorósbánya csapatának kivételével megtörtént. A hiányzó csapat vezetője telefonon megerősítette indulási szándékukat, a hiányzó nevezési feltételek teljesítésére türelmi időt kapott.
  5. A megyei felnőtt csapatbajnokság csoportjainak kijelölése: 21 csapat adta le a nevezési lapot, amelyet 2 csoportba sorolt az elnökség. Az Elnökség eredeti – 10 csapatos A liga, egy helybetöltőre szóló javaslata – után Dr. Henkey István javasolta, hogy az A-liga létszámát emeljék fel 11-re a korábbi 9-ről, így keletkezik 2 hely, ahová helybetöltőt lehet kiírni. Javaslatát a szavazásra jogosultak megszavazták. Így a Megyei A ligában 11 csapat, a B ligában 10 csapat versenyez majd.

Megyei A liga: TASE II., Esztergomi ASE II.. Eternit I., Dorog SE, Ácsi Kinizsi SC I., MÜTF SE, Máriahalom KSK, Szomód SE, Leányvár SE I.

A fennmaradó két helyre  – hosszas vita után  ( Volenszky István (Pilismarót) a morális okokra hivatkozva azt emelte ki, hogy a THAC 1. nem jogosult helybetöltőre, mindenképpen a B-ligában kell indulnia. Dr. Henkey István a sportág megyei érdekeire hivatkozva kérte, hogy legyen lehetőse a THAC 1.-nek részt venni a helybetöltőn, amit végül a kibővített elnökségi ülés elfogadott ) az Elnökség helybetöltő kiírását határozta el, amelyre – a MOATSZ érvényes versenyszabályzata alapján – az alábbi három csapat jogosult: Ácsi Kinizsi SC II, Kisbér Vállalkozók SE, THAC I. A helybetöltő helyszíne a résztvevő csapatok megállapodása alapján Ács, időpontja 2011. szeptember 11-ig bezárólag egy mindhárom csapatnak megfelelő időpont. Dr. Henkey István javasolta –miután az Elnökség (mint játékosok) érintett a helybetöltőben-, hogy független versenybíró vezesse le azt, s egyben elvállalta ezt a szerepet.

Megyei B liga: a helybetöltő 3. helyezettje, Pilismarót, Leányvár SE II., Tardos Hegylakók I., Tardos Hegylakók II., Vértesszőlős SE, Annavölgyi Bányász, Mogyorósbánya, Eternit II., THAC II.

A résztvevők megállapodtak abban, hogy a Megyei felnőtt CSB a szeptember 19.-i héttel kezdődik és a korábban már beváltaknak megfelelően 3 hét játék majd egy hét szünet/pótlás rendszerben bonyolódik.

6. Megyei utánpótlás bajnokság csoportjainak és a mérkőzések időpontjainak kijelölése:

„A” csoport: TASE 3, TASE 4, Leányvár 3, Spar 2, Esztergom 3, THAC 3, THAC 4, THAC 5

„B” csoport – Spar 3, Spar 4, Spar 5, Spar 6, TASE 5, Leányvár 4, Szomód 2, Annavölgy 2

A fordulók időpontjainak beosztása: – szeptember 18. (egyeztetés alatt)  Esztergom/TASE

– október 23.  (egyeztetés alatt)  Esztergom/TASE

– december 10. (Spar, „B” csoport, 4 forduló)

7. A 2011-2012-es őszi versenynaptár egyeztetése ( Mellékletben), amelyet a szavazásra jogosultak egyhangúlag elfogadtak.

9. A 2011-2012-es Megyei Csapatbajnokság versenykiírásának véglegesítése, ), amelyet a szavazásra jogosultak egyhangúlag elfogadtak.

10. Egyebek:

–         Lukács Csaba rövid tájékoztatója a megyei médiában való megjelenések lehetőségeiről és korlátairól, valamint a megyei Elnökség 2011-2012-es szakmai célkitűzéseiről

–         Nagy Csaba (TASE) tájékoztatója a 2011. szeptember 25-én rendezendő II. Urbán József szenior országos ranglista versenyről

–         Aszódi Zsolt ( Esztergomi ASE) tájékoztatója a 2011. szeptember 10. rendezendő Esztergom Kupa versenyéről

11. Lukács Csaba levezető elnök megköszöni a megjelentek konstruktív együttműködését és bezárja a kibővített elnökségi ülést.

Tata, 2011. augusztus 18.

A jegyzőkönyv hiteléül:

Lukács Csaba, KEM-ATSZ elnök

Herczku Éva, jegyzőkönyv vezető

dr. Henkey Isván,  jegyzőkönyv hitelesítő

Nagy Csaba,  jegyzőkönyv hitelesítő