A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a sportolók részére
A verseny ideje: 2011. Október 30 vasárnap – 9.00 óra

8.00 óra: Kapunyitás
9.00 óra: Megnyitó
9.15 óra: Egyéni csoport versenyek
13.30 óra: Főtábla és Vigasz tábla
15.00 óra: Páros versenyek
17.00 óra: Döntők

A verseny helyszíne: Esztergom, Babits Mihály Általános Iskola, Sugár út (bejárat a Messzéna út felől). Tel: +36 20 806-3585

Versenyszámok:

– hobbi kategória (nem igazolt játékosoknak)

– összevont férfi páros (hölgyek is indulhatnak, vegyes párral is)

– amatőr férfi egyéni (igazolt játékosoknak)

Nevezés:
Előzetesen, írásban a következő e-mail címre: egompingpong@gmail.com, esetleg a fenti telefonszámon (név, egyesület, osztály megnevezésével). Bárki nevezhet, akit a 2011-2012-es bajnoki évben férfi NB I. vagy magasabb bajnoki osztályban nem neveztek.

Hobbi kategóriában az nevezhet aki semmilyen bajnokságban nem játszik, a múltban nem volt igazolt versenyző.
Online nevezési határidő: 2011. Október 28 (péntek).

Nevezési díj: 1000 Ft/fő, melyet a helyszínen kell befizetni 8.50 óráig.  A nevezési díj magába foglalja a büfében történő korlátlan fogyasztást (a készlet erejéig kávé, üdítő, pogácsa) és a 2 versenyszámban történő indulást.

Díjazás: tárgynyeremények, oklevél

A verseny lebonyolítása: A verseny 3 JOOLA 1000 S asztalon, és 3 Artis asztalon, JOOLA ,DHS labdával fog zajlani. A férfi egyéni verseny csoportmérkőzés, majd főtáblán egyenes kiesési formában lesz. Megfelelő létszám esetén főtáblára nem jutott versenyzők vigaszágon folytathatják szereplésüket. A páros versenyszám egyenes kiesési rendszerben fog lezajlani. A hobbi kategória csoportmérkőzés majd helyosztó mérkőzésekkel fog zajlani. A verseny résztvevői kötelesek sportöltözetben megjelenni. A játéktérben csak sportcipőben lehet tartózkodni. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget. A versenyen hagyományos ragasztás engedélyezett.

Sportorvosi igazolás nem szükséges, mindenki saját felelősségére indulhat. A verseny folyamán felmerült vitás kérdésekben a MOATSZ érvényben lévő szabályzata az irányadó.

A verseny helyszínén asztalitenisz felszerelés vásárlási lehetőség lesz.