HEGYLAKÓ KUPA – TARDOS:

 2012. július 28.

     Idén második alkalommal került megrendezésre a Hegylakó Kupa Tardoson, hat csapat részvételével. A két hazai csapaton kívűl Annavölgy, Pilismarót, és felvidékről két tardoskeddi csapat tette nemzetközivé ezt a tornát.

    A Tardoskedd és a Tardos második csapata három fővel érkezett, előbbi együttes Benkovics Lacit igazolta Pilismarótról, aki majd mesélhet az unokáinak, hogy volt idő, amikor külföldi csapatban ütötte a labdát:). Tardosi II. csapata soraiban tudhatta Baloghy Petit Tatabányáról.

Mivel Annavölgyről nem a legerősebb csapat érkezett, három esélyesre szűkült az éremesélyesek száma. Az utolsó fordulóban két veretlen csapat találkozott, és döntötte el a kupa sorsát. Tardos I. csapata jobban bírta a sorozatos terhelést, mivel csapattársaink taktikusan két hónapot rápihentek erre a tornára, és így a végére elfáradt, jó erőkből álló Pilismarót csapatát viszonylag simán győzték le a döntőben. A harmadik helyen Tardoskedd I. csapata végzett, szorosan mögöttük honfitársaik. Annavölgy és Tardos II. csapata három-három ponttal végeztek az ötödik helyen. A nap fáradalmait a Kemencés Fogadóban pihentük ki egy jóízű babgulyás, és a sokadik hideg sör mellett.

 Reméljük mindenki szép emlékekkel, baráti- és sportélményekkel gazdagodva, a fáradságtól a mienknél kevésbé remegő lábakkal ébredt vasárnap reggel!

 Jövőre ugyanitt??? 🙂

 EREDMÉNY:

 1. Tardos I.

 2. Pilismarót

 3. Tardoskedd I.

 4. Tardoskedd II.

 5. Annavölgy

 6. Tardos II.

 UI: ha esetleg valaki készített képeket szívesen megnéznénk mi is! Köszi!

 Hegylakók – Adamik György