Az I. osztályú ranglistaversenyről a megyei csapatot elkísérő  Takács Jenő ( elnökségi tag) küldött tudósítást:
Vasárnap a BVSC termében került sor az asztalitenisz ifjúsági Budapest Bajnokság küzdelmeire, ahol  megyénket 5 versenyző képviselte:
Nagy Dániel, Saláta Viktor, Magai Rómeó (TASE), Barassó Máté (Ácsi Kinizsi) és Zenyik Kristóf (SPAR).
A párosok küzdelmeire került először sor, ahol a Nagy-Saláta, Barassó-Zenyik és a Magai-Palásti (Pénzügyőr) duók sajnos az első fordulóban búcsúztak a további küzdelmektől. A legközelebb a továbbjutáshoz a Nagy-Saláta páros állt, de a döntő szett végjátékában nem sikerült a befejezés.
Az egyéni küzdelmek 16 csoportban kezdődtek meg, szerencsére több játékosunk is esélyes volt a csoportban jó eredmény elérésére.
Nagy Dániel nagyon erős, 3 fős csoportba került, ahol csak egy továbbjutó volt, sajnos végül Dani még a második helytől is távol volt.
Saláta Viktornak már  az első mérkőzése is nagyon szorosan alakult a 4 versenyzős csoportban, mert 0:2-ről fordítva győzött a második helyre is esélyes vetélytársa ellen. Később ez döntőnek is bizonyult, mert a második helyre így sikerült is befutnia.
Magai Rómeó és Barassó Máté a sorsolást készítő bírók jóvoltából(!) ugyanazon 4-es csoportba került, végül a ki-ki mérkőzésükön Barassó győzött és jutott tovább.
Zenyik Kristófnak sajnos nem sikerült maradandót alkotni, kiesett már a csoportküzdelmek során.
A főtáblára jutásért folyó előselejtező Barassó Máténak sikerült, mert gyors és pontos játékkal legyőzte ellenfelét.
Saláta Viktor egy védekező stílusú versenyzővel csatázott, itt igen szoros küzdelemben, de végül alulmaradt.
A 32-es főtáblán az első kiemelt, válogatott Lakatos Tamással játszott Barassó Máté, sajnos a második szettben sikerült csak számottevő ellenállást kifejtenie, ahol 10:10-es állásig is eljutott….
Összegezve az egész nap eseményeit, nem volt csalódás a fiatalok játéka, további rutinszerzés – versenyeztetés azonban mindenképpen javasolt – a még jobb eredmények elérése érdekében!