Kedves Sporttársaim!

Szeretettel meghívunk benneteket a Leányvári Asztalitenisz és a Pilismarót KSK közös rendezésű I. Szikora Transz Kupára. Szeretettel várunk mindenkit Pilismarótra a Nyírő Csaba Sportcsarnokba Március 7-én Szombaton 9 órára, hogy együtt töltsünk egy remek napot kedvenc sportfoglalkozásunk társaságában. A következőkben olvashatjátok a fontos részleteket:

V e r s e n y k i í r á s

1., A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a Komárom-Esztergom Megye összes asztalitenisz versenyzői számára, a sportág népszerűsítése, és a sportbarátság megtartása és megerősítése.

2., A verseny helye és ideje:    Pilismarót, Nyírő Csaba Sportcsarnok 1066 hrsz.

2019. Március 7. Szombat 09:00 óra

3., A verseny rendezője és támogatói:  Leányvári Asztalitenisz és a Pilismarót KSK, Szikora – Transz, KEM-ATSZ.

4., Versenybíróság: A versenyt lebonyolítja: Bánffy Domokos, Leányvári Asztalitenisz.

                                  és segítséget nyújt:       Volenszky István Pilismarót KSK.

5., A verseny résztvevői: Azok a Komárom-Esztergom megyei sportegyesületekben játszó játékosok, akik megyei szintű és a nemzeti bajnokságban szereplő amatőr és profi játékosok, illetve a meghívottak.

6., Versenyszámok:

-nyílt páros

– női egyes (min. 4 fő esetén)

-férfi nyílt kategória: Minden Komárom Esztergom megyében igazolással rendelkező játékos (Például NB I-III., megye I., megye II., megye III.) illetve minden megyei klubokban  versenyengedéllyel nem rendelkező hobby játékos, illetve a meghívottak.

 férfi megye I. Kategória: Megyei I. osztályban szereplő  max 4 NB III-as vagy a feletti mérkőzésen játszott és minden férfi megye II. – III. kategóriának megfelelő játékos.

– férfi megye II. Kategória: Megyei II. osztályban szereplő  max 4 megye I-es mérkőzésen játszott és minden férfi megye III. kategóriának megfelelő játékos.

– férfi megye III. Kategória: Megyei III. osztályban szereplő és max 4 megye II-es mérkőzésen játszott és a megyei III. ligában benevezett, illetve a versenyengedéllyel nem rendelkező megyei hobby játékosok és a meghívott hobby játékosok!

– A férfi egyes kategória minimum 5 főtől indul. Ellenkező esetben összevonjuk a megfelelő kategóriákat.

 – A Megye I. II. és III. kategóriának megfelelő játékosok szabadon választhatnak, hogy melyik egyes versenyszámban indulnak “felfelé”, de csak az egyik férfi egyes versenyszámban indulhatnak.

– A női egyes kategóriában csak női versenyzők nevezhetnek.

– Természetesen női versenyzők indulhatnak a női egyes kategória helyett a férfi egyes egyik választott kategóriájában, és a férfi páros kategóriában.

7., A verseny lebonyolítása: A férfi és női egyes versenyszámok selejtező csoportokban, majd kieséses  rendszerű főtáblán kerül lebonyolításra.

A páros versenyszám kieséses rendszerben kerülnek megrendezésre. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. A harmadik helyért nem kell játszani.

A létszám, az idő és az igény függvényében vigaszágat is rendezünk az előzőhöz hasonló feltételekkel.

8., Nevezés:

Nevezési díj NINCS.

A nevezéseket Bánffy Domokos részére kell email-ban elküldeni. Email:  bdomok89@gmail.com 

mobil: +36-20-4951029

Nevezések beérkezésének határideje 2019. Március 5. Csütörtök 24:00

Péntek napközben sorsolás. (Last Minute nevezések telefonon, mert senkit nem akarunk megfosztani a játék örömétől.)

A határidő után érkezett nevezéseket megbeszélés alapján még figyelembe tudjuk venni. A helyszínen viszont nevezést nem tudunk elfogadni.

9., Sorsolás:

– A sorsolást az őszi ranglista szerinti állás illetve az elérhető moatsz ranglista alapján alakítja ki a versenybíróság.

– A páros versenyszámokra X-el nevezetteket a versenybíróság válogatás nélkül állítja össze, a versenyen jelenlévő párok összetételén nem módosít;

10., Díjazás: A versenyszámok főtábla 1. helyezettjei kupa és éremdíjazásban, 2-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.  A harmadik helyért nem kell játszani.

11., Egyéb:

– A verseny közben az előtérben büfé fog üzemelni, amelyet mindenki ingyenesen igénybe vehet a készlet erejéig.

– Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal;

– A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.

– Minden versenyző a saját felelősségére versenyzik.

– Kérjük, hogy mindenki vigyázzon saját és mások testi épségére.

– A versenybíróság a változtatás jogát fenn tartja.

Leányvár, 2019. Február 25.Leányvári Asztalitenisz és Pilismarót KSK