Helybetöltő versenykiírása

A KEM-ATSZ 2011.08.18.-án megtartott kibővített elnökségi ülésén döntés született a megyei felnőtt csapatbajnokság “A” csoportjának létszám emeléséről. Az eddigi ott szereplő 9 csapat helyett 11 csapat vesz részt a 2011/2012 évi “A” csoportos csapatbajnokságban, így erre a két további helyre helybetöltőt ír ki a KEM-ATSZ.

1.- A helybetöltőn  a következő, kijelölt csapatok vehetnek részt :

– Ácsi Kinizsi SC II.

– Kisbér Vállalkozók SE

– Tatai Honvéd AC I.

A csapatokban csak azok a játékosok szerepelhetnek, akiket a szakosztályuk az adott csapatba benevezett a 2011/2012 évi megyei felnőtt csapatbajnokságra!

2.- A helybetöltő megrendezésének ideje és helye: 2011.09.02. 17.00 óra. – Ácsi Kinizsi SC terme, 2941 ÁCS ( Pénzásási Sportcsarnok) Ifjúság u.

3.- A helybetöltő versenybírója dr. Henkey István nemzetközi minősítésű játékvezető.

4. A helybetöltő körmérkőzés rendszerű, amelyen az egymás elleni mérkőzések sorrendjét sorsolással alakítják ki. A csapat mérkőzések győzelemig tartanak, azaz az a csapat győz, amelyik a csapat mérkőzésen előbb eléri a 10.-ik győzelmet (két páros+egyéni győzelmek). Azonos eredmény elérése esetén (holtverseny) a mérkőzésen elért játszmák  aránya dönti el a csapatgyőzelmet. Ennek megegyezése esetén sorsolással dől el a győzelem kérdése.

A három csapat körmérkőzéséből kialakult sorrend első két helyezettje indulhat a 2011/2012 évi megyei felnőtt csapatbajnokság “A” csoportjában.

5. A játékosok csak érvényes egyesületi igazolással és sportorvosi igazolással játszhatnak – ezt a versenybíró ellenőrizni fogja.

6. A mérkőzésen a sportszerű viselkedést és magatartást minden résztvevőtől elvárjuk!

7. A helybetöltőn a versenyasztalokat, -hálókat az Ácsi Kinizsi SC, a 3*-os labdákat, mérkőzéslapokat a KEM-ATSZ biztosítja.

8. Az itt nem szabályozott kérdésekben a MOATSZ Verseny és Játékszabályai  a mérvadóak.

Tata, 2011.08.21.                         Lukács Csaba sk.         KEM-ATSZ elnök