A húsvéti szesztúra után alig találtunk használható jóst, aki bevállalta volna a hétvégi jóslatokat. A sok homályos tekintet nem sok jót feltételez, de nem hagyhatjuk ki a jövő firtatását!

Női NBI. B/ Nyugat

Szomód – Balatonfüred

Abszolút rangadó előtt állnak lányaink. Nemcsak a sovány őszi vereség, hanem a tabellán elfoglalt helyek is erre utalnak. Sajnos a munkahelyi elfoglaltságok és Hartmann Éva makacs sérülése nem a legjobb előjel, de mi bízunk abban, hogy lányaink oroszlánként küzdve itthon tartják legalább az egyik bajnoki pontot! Tippünk 9-9.


Férfi NBI./Nyugat

KSI – ATC Tokod I.

Erre a meccsre is igaz, hogy a vendégeknek nincs veszíteni valója, hiszen az ezüst aspiráns Sportiskola otthonába látogatnak. reméljük az új softok beélesedtek, és Váliék tisztes eredménnyel térhetnek haza. Tippünk: 14-4 a hazaiaknak.

NB II. Közép

Dunaújváros – SPAR

Ez a forduló sok mindent eldönt majd a csoportban.A Győr esetleges veresége Vácon újra helyzetbe hozhatja a tatabányai csapatot, de ehhez Száméknak hozni kell a kötelezőt Acélvárosban. Tippünk: 5-13.

NB III. Közép

ATC Tokod II. – Abony

A dobogóhoz hiányzó 2 pontot Abonyban hagyták Bohonyék az ősszel. Mint láthatjuk, az rajtuk kívül csak egy csapatnak sikerült, így nem is lehet más a cél, mint visszavágni és helyre állítani a világ rendjét. A lendületben lévő tokodiak simán legyőzik vetélytársukat. Tippünk: 12-6.

Dabas -Sári – Esztergom ASE

Az egomi lokomotív ezúttal Dabas felé veszi az irányt, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy örömet okozzanak. No nem éppen Sárinak, inkább maguknak, ha ez nem is ütközik a hatályos alkotmányba! Hogy parázs csata ne legyen, arra viszik magukkal a Nagy Spriccelőt, aki társaival együtt csírájában fojtja el a vendéglátók próbálkozását. Tippünk: 5-13

TASE – Pestújhely

Veszélyes vendég érkezik a Gerecse lábához a hétvégén. Nemcsak az őszi szoros meccs, de a tokodi döntetlen is figyelemre és óvatosságra  inti a hazaiakat, akiket az sem tehet nyugottá, hogy a vetélytársak ott lihegnek a nyakukban és csak a hibázásra várnak. De ha Ferkó kapitány olyan éber lesz, mint a honlap böngészésében, akkor nem maradhat el a hazai diadal! Tippünk: 11-7.

NB III. Közép-Dunántúl

Balatonfüred – Szomód

A szomódi fiúk is füredi napokat tartanak a hétvégén, de nem pancsolni mennek a Balatonhoz. Fejükbe vették, hogy kell nekik a bronzérem, ezért kötelező elhozni a két pontot Tóthéktól. Tippünk: 7-11.