Csökkentett műszakban dolgoznak a héten a jósok, ugyanis meglehetősen “csonka” forduló lesz a hétvégén. Szomód előrehozott meccsen már behúzta a két bajnoki pontot, míg az ATC Tokod I. , és a TASE szabadnaposok lesznek a hétvégén. De hogy ne unatkozzanak a fürkészek, megkérdeztük, mi várható az utánpótlás bajnokságon…

Női NB I/B Nyugat

Kaposvár – Szomód

Nem lesz egy baldahinos körmenet megyei csapatunk látogatása Somogyországban! Az őszi fordulóban is a jelenlegi 3. helyezett aratott viszonylag sima győzelmet, és most is ők az esélyesek. Ettől függetlenül bátor és határozott játékot várunk lányainktól. Hogy ez mire lesz elég? Szerintünk 12-6 nem ide…

NB II. Közép

SPAR – Váci Reménységek II.

A győri csata után a csalódott hazaiak valószínűleg a váci fiatalokon állnak bosszút. Nem is tehetnek mást, ha harcban akarnak maradni az ezüstért folyó küzdelemben. Minden jel arra utal, hogy kiderül a tudáskülönbség és nem zavarja meg a hazaiakat a Fukusimából érkező rossz hírek sem. Tippünk: 14-4 a SPARnak.

NB III. KÖZÉP

ATC TOKOD II. – Pénzügyőr III.

A hibátlan listavezető lesz Vinczéék vendége a hétvégén. Minden optimizmusunkat előszedve bátor hazai játékot és szép egyéni skalpokat várunk, de a realitás azt sugallja, hogy ez sem lesz elegendő a pontszerzéshez. Tippünk: 12-6-os vendég győzelem.

Esztergomi ASE – MALÉV II.

Ősszel úgy hozták el a bajnoki pontokat Kaszáék, hogy a portás fejtette ki a legnagyobb ellenállást a fővárosban. A mágikus főzetek áramlása most is biztos hazai győzelmet jósol, ráadásul ehhez könnyed, látványos játék párosul majd! Tippünk ezúttal 16-2 a hazaiaknak.

Kértük a vajákos banyákat, jósolják meg a megyei utánpótlás egyéni bajnokság kimenetelét is. Nézzük, mit főztek ki Piri néniék!

Újoncok:

Ebben a korosztályban a legnehezebb megjósolni, hogy ki tudja előhozni a legfontosabb pillanatban az eddig tanultakat. De meglepetés lenne, ha nem Tatabányára kerülne a kupa. Az eddigi eredmények leginkább Wiszt Péter győzelmét sejtetik, de sokan vannak, akik szeretnék felborítani a papírformát!

Serdülők:

A legbiztosabb jóslatok a kiváló formában versenyző Nagy Danit teszik a legnagyobb favoritok közé. Az érmekért a Magai-Zenyik-Mészáros trió küzd majd, de ők veszélyesek a TASE favoritjára is.

Ifjúságiak:

A legnagyobb csata a legidősebb korosztály helyezéseinek eldöntéséért folyik majd. Barassó – Ulrich, vagy Nagy – Saláta, esetleg Szikora – Jókai? A pillanatnyi koncentráció és a győzni akarás dönt majd közülük, de érdemes lesz odafigyelni a nyomás nélkül játszó serdülőkre is.

Vagy így, vagy úgy, de a győztesek elnyerik méltó jutalmukat!