Magai Rómeó, a TASE NB II-es felnőtt csapatának tagja még javában serdülő korú. A hosszúra nyúlt, nyakigláb fiatalemberről – főleg felnőttes játéka alapján – sokan ezt nem is sejtik. Azt sem, hogy a szűk megyei serdülő mezőnynek köszönhetően, egyedül járja az országos és területi korosztályos ranglista versenyeket. Rómeó sportszerű viselkedése, a játékhoz való hozzáállása példaértékű. Megérdemli, hogy megemlékezzünk az elmúlt időszakban aratott remek eredményeiről!

Baranya L. serdülő emlékverseny,  Nagykanizsa

Népes mezőnyben, hozzávetőleg 60 induló (a verseny éjszakába nyúlóan 23.30 ó-kor ért véget..) és mindössze 6 asztal… Ilyen “spártai” körülmények között csak a legjobbak tudják magukat hozni.

Serdülő fiú páros 3. helyezés: Magai Rómeó (TASE)-Szőllősi Márk (Kanizsa Sörgyőr SE)- alkalmi párosként a későbbi győztes (Kovács G:BVSC-Fenyves M.: B.füred) állította meg őket.

Serdülő fiú egyéni 2.helyezés: Magai Rómeó (TASE)- a döntőben egy igen kiélezett és szoros mérkőzésen 3-1 arányban maradt alul Kovács Gáborral (BVSC) szemben.

Így az egy ezüst és egy bronzérem nagyon szép teljesítménynek mondható!

“Győrfi Tibor” országos serdülő ranglista verseny:

A páros küzdelmekben szintén alkalmi pertnerrel: Makk Benedekkel (BVSC) a főtáblán egy már megnyert mérkőzést veszítettek el 3-2 arányban az Anca Octtavián (CLUJ)-Rózsa D. (BVSC) párossal szemben, így elbúcsúztak a legjobb 32 között.

Egyéniben a csoportküzdelmek során minden mérkőzését 3-0 arányban abszolválta igen meggyőző játékkal, az ellenfeleknek  – Palya Máté  (DABE ) ill. Felker Domonkos  (BVSC) – esélyt sem adva.

A főtáblán az egri Banok Tamás várt rá. Itt sajnos már nem született meglepetés, mivel a ranglistán előtte álló versenyző 4-0 arányban győzött. Ettől függetlenül az itt szerzett pontokkal jelenleg az országos ranglista 18. helyén áll a serdülő korosztályban.

Gratulálunk az eredményekhez és további kitartást kívánunk!