A győri Széchenyi Egyetem SE asztalitenisz szakosztálya idény előtti, felkészülési edzőtábort szervezett az egyetem tornacsarnokában 2012.08.23.-26 között.
Baráti meghívást kapott a részvételre a TAC asztalitenisz szakosztálya és megegyezés alapján végül 4 utánpótláskorú versenyzőt és egy edzőt delegáltunk az edzőtáborba.
A három TAC-os fiatalt, Barassó Mátét, Szakács Pétert és Balogh Mátét a vendégversenyzőként meghívott szári reménység – Zenyik Kristóf – egészítette ki. A fiatalok Takács Jenő edző kíséretében keltek útra, és végül igen eredményesnek mondható négy napot töltöttek el Győrben.
A csarnokban felállított 9 asztalon a hazaiak mellett további meghívott női és férfi felnőtt versenyzők is edzettek, nagyon sokat segítve a vendég megyei fiatalok edzésmunkájában.

Izzott a katlan

A délelőtti 2 órás foglakozást ebéd majd, pihenő követte, de a kora délutáni erdei tanpályás erőnléti  edzés, vagy a városnézés is része volt  a programoknak. Az estébe nyúló második edzés után – aki még bírta – a győri szabad strand disco, vagy az egyetemi “Akvárium” bulizó hely lehetőségeit is kihasználhatta…
Zárásként a vasárnapi felmérő verseny szolgált, amely hat darab 3-as csoportban kezdődött, majd további csoportos selejtezők után végül keresztbe játszásokkal és a döntőkkel fejeződött be. Vendég fiataljaink szereplése – a felnőtt mezőnyben – megfelelőnek mondható, mert Barassó Máté a 6.-ik, míg Zenyik Kristóf a 7.-ik helyet szerezte meg.
A 13 éves Balogh Máté a 16-ik, Szakács Péter pedig a 17-ik helyen állapodott meg.

A jövő...

Végül csak annyit jegyeznék meg, hogy jövőre talán ismét kapunk meghívást, amit nagyon szívesen el is fogadnánk!

Jövőre, veletek, ugyanitt!?

Tatabánya, 2012.08.26.                                          Takács Jenő edző