Egy pár infó az új mérkőzéslappal kapcsolatban Régiósvezetőnk “tollából”:

A félreértések elkerülése végett néhány szó a cserejátékos szerepeltetéséről:
A cserejátékost teljes mérkőzés megkezdése előtt meg kell nevezni. A cserejátékos olyan játékos is lehet, aki a páros mérkőzéseken nem szerepelt. A cserejátékos a 4. egyéni mérkőzés után bármikor becserélhető (pl. az utolsó 16. egyéni mérkőzésre is akár). A becserélt cserejátékos azon a bajnoki héten másik csapatmérkőzésen nem szerepelhet (kivéve a szeptemberi dupla fordulót). A mérkőzéslapra beírt, de be nem cserélt játékos nyugodtan játszhat másik mérkőzésen azon a bajnoki héten.

A csere jelzése a mérkőzéslapon:
A cserejátékos mögötti mezőbe be kell írni, hogy az adott cserejátékos melyik helyre (A,B,C,D vagy V,X,Y,Z) és hányadik mérkőzésen (1-16.) került becserélésre. Pl. Gipsz Jakab Becserélve: B helyre a 11. sz. mérkőzésen

NB-s csapatokat érintő dolgok:

Eredményfeltöltés a MOATSZ honlapra:
Az eredményfeltöltés a tavalyihoz hasonló módon a http://data.moatsz.hu oldalon történik. A mérkőzés eredményét a mérkőzés lejátszását követő 48 órán belül a pályaválasztó csapatnak fel kell töltenie és ezt követően a vendég csapatnak 48 órán belül ellenőrizni kell azt. Ha a mérkőzés eredményét a vendég csapat nem ellenőrzi, akkor a mérkőzés eredménye automatikusan hivatalossá válik.
Az új NB-s csapatok a honlaphoz hozzáférést nálam igényelhetnek, illetve a régi már nem használt e-mail címet szintén nálam lehet megváltoztatni. Jelszót létrehozni vagy cserélni az elfelejtett jelszó linken lehet. Egy csapatnak csak egy email hozzáférése lehet, ezért a több csapattal rendelkező egyesületnél ajánlott olyan emailcím és jelszó megadása, ami bátran kiadható a csapattagoknak az eredményfeltöltéshez.