Komárom – Esztergom megyei Asztalitenisz Diákolimpia

2011/2012.

 Versenykiírás

A verseny célja: az asztalitenisz  népszerűsítése, új tehetségek felfedezése, játéklehetőség biztosítása a nem igazolt játékosok részére, valamint az országos döntőre utazó 2-2 fiú és lány játékos kiválasztása.

 A verseny rendezője: Komárom – Esztergom megyei Asztalitenisz Szövetség, Eternit Építők SE, Komárom-Esztergom Megyei Diáksport Tanács

A versenyen részt vehet: minden általános iskolás fiú és lány, akit iskolája benevez a versenyre. A versenyt két korcsoportban bonyolítjuk le: 1-2. korcsoport és 3-4. korcsoport. Egy-egy korcsoport versenyét akkor bonyolítjuk le, ha  legalább 5 versenyző nevez a versenyre. Ha nincs megfelelő kétszámú lány az adott korcsoportban, akkor a lányok indulhatnak a fiúk megfelelő korcsoportjában. IGAZOLT JÁTÉKOS NEM INDULHAT A VERSENYEN

A verseny helyszíne és időpontja: 2012. január 26. 15.00 (érkezés 14.30-tól )

Helyszín: ETERNITI Általános Iskola Tornaterme, Nyergesújfalu, Babits M. utca.  – (Eterniti lakótelep)

Időpont: 2012. január 26. ( csütörtök ) 15.00

A versenyt 6 asztalon, sárga ANDRO labdákkal bonyolítjuk le. Mindenki saját ütővel játszik, ütőt a rendezőség nem tud biztosítani! 

Nevezés: www.mdsz.hu / nevezés. Határidő – 2012. január 25. (szerda) 12,00 óra

FELHÍVOM A FIGYELMÜKET, HOGY ÖSSZEVONT KORCSOPORTRÓL VAN SZÓ, ITT MINDENKINÉL A IV. KCS. KELL JELÖLNI!

Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Igazolás: MDSZ „Általános Szabályok” 6. pontja szerint: nevezési lap, diákigazolvány 

Lebonyolítás: az indulók számától függően körmérkőzéses és egyenes kieséses rendszerben. Az országos kiírással ellentétben a megyei döntőn 2 korcsoportban mérkőznek meg egymással a gyerekek: alsó és felső tagozat. Az országos döntőre azonban 2 fiú és 2 lány játékos nevezhető 1-4. korcsoportig, ezért a megyei selejtező 2-2 döntőse (alsó és felső tagozatos) – mindkét nemben – játszik még egy szuper döntőt, amelynek az 1-2. helyezettje képviselheti Komárom-Esztergom megyét az országos diákolimpián.

A verseny díjazása: a korcsoportok ( fiú és lány ) 1-3. helyezettje érem díjazásban részesül. 

Egyebek: A versenyen tornacipő és sportöltözet használata kötelező! Kérjük, hogy a benevezett játékosok az iskola által kiállított összesítővel és diákigazolvánnyal érkezzenek a helyszínre!  Az öltözőben hagyott tárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget. A versenyzéshez sportorvosi igazolás nem szükséges, mindenki saját felelősségére indul a versenyen. A rendezvényen a kulturált és sportszerű viselkedést a rendezőség minden résztvevőtől elvárja!

Tatabánya, 2012. január 18.

 Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz Szövetség és

Komárom-Esztergom Megyei Diáksport Tanács