Pingpong Gigantikusok Magyarországon

Hazánk ad otthont a jövő évi ITTF GAC World Tour körverseny első állomásának, amely egyben a 2012-es HUNGARIAN OPEN is. A minden idők legnagyobb pénzdíjával kecsegtető sorozat 15 versenyből áll és az év végén egy nagydöntővel végződik, ahol a sorozat bajnokai mérik majd össze erejüket.  A budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban a sportág elitje vesz részt, ahol 385 játékos fog megmérkőzni az első helyért. A verseny erejére jellemző, hogy az aktuális férfi ranglista első öt helyezettből négy asztalhoz áll, míg a nőknél a világranglista első hat helyezettjéből öt!

Január 17-21-ig a fővárosban a „keleti szél „ lesz az uralkodó, hiszen olyan szupersztárok pattogtatják a kaucsukot, mint a kínai MA LONG ( WR. 1. ), ZHANG JIKE ( WR. 2. ), WANG HAO ( WR. 3. ), XU XIN ( WR. 5. ), a koreai JOO SE HYUK ( WR. 9. ), RYU SEUNG MIN ( WR.  . ) és KIM MIN SEOK ( WR. 24. ). Ázsiát erősíti még a tajvani CHUNG CHIN-YUAN ( WR. 11. ) és a szingapúri GAO NING ( WR. 17. ). Az öreg kontinens képviseletében a legnagyobb eséllyel a németek, BASTIAN STEGER ( WR. 20. ) és PATRICK BAUM ( WR. 21. ), valamint a szlovén BOJAN TOKIC ( WR. 26. ) és az orosz KIRILL SKACHKOV ( WR. 33. ) vehetik fel a versenyt. Természetesen az egész magyar élmezőnyért szurkolhatunk majd, akik remélhetőleg jó játékkal és néhány értékes skalppal örvendeztetnek meg bennünket.

A hölgyek mezőnye is illusztris vendégekből áll: Kínából DING NING (WR. 1. ), LI XIAOXIA (WR. 2. ), LIU SHIWEN (WR. 4. ) , GUO YUE (WR. 6. ) ,  Szingapúrból FENG TIANWEI (WR. 5. ) , LI JIA WEI (WR. 14. ), Koreából SEOK HA YOUNG (WR. 25. ). Európából a románok, fehéroroszok és honosított kínaiak a legjobban jegyzettek. A hazai favoritok közül egyedül Tóth Kriszta marad távol a küzdelmektől.

Reméljük, sok-sok magyar szurkoló és remek hangulat fogadja ezt a páratlanul rangos mezőnyt, mert ilyen lehetőség a szakértő hazai közönség számára ritkán adatik meg,

Jegyárak:
Felnőtt napi jegy 700.- Ft
Diák napi jegy 350.- Ft
Heti jegy 2800.- Ft